Kom med til virtuel investeringskonference den 5. oktober

Nykredit Invest konference

Nykredits eksperter klæder dig på til endnu et år som investor, når vi inviterer til virtuelt investeringsmøde den 5. oktober.

Hvilke investeringer tror Nykredits aktiechefer allermest på? Hvordan kan du som investor hjælpe med at finde svar på klimakrisen? Og hvor skal investeringsmarkederne hen efter en lang periode med optur?

Det står fem af Nykredits skarpeste eksperter klar til at give svar på, når vi inviterer til den virtuelle version af årets Nykredit Invest Konference. Du kan også glæde dig til at blive meget klogere på kongerigets nye brændpunkt, når aftenens gæstetaler, journalist Martin Breum, zoomer ind på kampen om Grønland.

Relaterede Artikler

Inspiration | 4 min

Gavekonto – en fordelagtig opsparingsmulighed

Gavekonto er en fordelagtig opsparingsmulighed for de fleste – særligt for dem, som allerede har indbetalt maksimum på en børneopsparing. Nu kan alle kunder i Nykredit oprette en Gavekonto.
Inspiration | 4 min

Konfirmation – her er den bedste gave, du kan gi’

Konfirmation er lig med fest og gaver til den unge - ofte også pengegaver. Formueekspert Jeanette Kølbek giver gode råd om pengegaver, opsparing og investering – og et tip til den bedste gave, du kan give din konfirmand.
Inspiration | 2 min

Nykredit er (stadig) danmarksmestre i Private Banking

Nykredit Private Banking vinder prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2024 ved finansmagasinet Euromoney ’s årlige prisuddeling, og er samtidig for sjette år i træk blandt vinderne til WealthBriefing Awards.