Din opsparing

Det er altid en god ide, at have en opsparing i baghånden, hvis du fx overvejer at skifte karrierespor, arbejde mindre eller skal betale en dyr mekanikerregning, hvis bilen går i stykker. Derfor har vi samlet en række gode tips til din opsparing, så du slipper for økonomiske bekymringer.

Start en opsparing

Opsparingskontoen opretter du ofte til et særligt formål. Det kan fx være en børneopsparing eller en opsparing til køb af drømmehjemmet. Du kan også oprette en almindelig opsparing, hvor du løbende kan føre et beløb over på. Så har du altid et indestående, hvis der opstår uforudsete udgifter, hvis du er uden arbejde i en periode, eller hvis du ønsker at spare op til ferie.

Mangler du en opsparingskonto, kan du få et overblik over vores opsparingsprodukter her.

Se opsparingsprodukter

Gode råd om opsparing

Slut med negativ rente for privatkunder

Den seneste tids rentestigninger medfører, at vi har valgt at sætte indlånsrenten op til 0% pr. 22. juli på konti, som har negativ rente. Her får du et overblik over, hvilke konti der bliver påvirket af ændringen.

Læs mere

Hvad kan din opsparing gøre for dig?

Mange undlader at investere deres opsparing, fordi de er nervøse for at tabe penge, men omvendt tænker de færreste over, at de faktisk taber penge på, at pengene står kontant.
Læs mere om opsparing

Friværdi som opsparing

Friværdien i din bolig bliver skabt i takt med, at du afdrager på dit lån, eller hvis din bolig stiger i værdi. Du kan måske betragte din friværdi som en slags sparegris. Friværdien er nemlig dine penge, og det giver dig en række muligheder.
Læs mere om friværdi

Opsparing til børn og unge

Giv dine børn en god økonomisk start på voksenlivet med en opsparing.
Læs mere om opsparing til børn

Vores opsparingsprodukter

Investering

Investering er et godt alternativ til opsparing. Om du skal investere afhænger meget af din situation, som fx hvornår du skal bruge pengene, hvilke penge du vil investere og hvilken risiko, som du vil tage.
Læs om investering

Formueplus

Særlige fordele og forsikringer, der dækker dig, dine nærmeste og dine værdier.
Læs mere om formueplus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.
Tilmeld dig her