Du flytter til udlandet

At flytte til udlandet er en stor beslutning – om det er for en kort eller længerevarende periode, er der flere forhold, du skal have styr på, når du tager teltpælene op og rykker uden for Danmarks grænser.

Vi kan rådgive dig, mens du er bosat i udlandet

Nykredit International består af en gruppe rådgivere og specialister, der udelukkende varetager danske kunder, der er bosat i udlandet. Nykredit International kan derfor trygt vejlede og rådgive dig, mens du er bosat i udlandet. Du kan som udgangspunkt opnå samme tilbud, som du kender fra BoligBanken herhjemme. Dog vil der være lande, hvor vi af juridiske årsager kun kan hjælpe i begrænset omfang. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ikke er klar over, hvordan det forholder sig i det land, du flytter til eller er bosat i.

Til dig, der skal på studieophold

Et studieophold uden for landets grænser er noget, du sent vil glemme. Sørg derfor for at være bedst muligt forberedt, så du kan nyde opholdet mest muligt. Hvis du i forbindelse med dit studieophold flytter din adresse til udlandet, er det en god idé at tage kontakt til din rådgiver, før du tager afsted. På den måde undgår du at stå i et andet land og mangle hjælp fra Nykredit.

Når du flytter i forbindelse med dit studieophold, vil vi bede dig fremsende legitimation og dokumentation på dine nye forhold, så vi kan afklare, om dit engagement med banken vil ændre sig, mens du opholder dig i udlandet.

Læs mere om, hvilke oplysninger vi har brug for

1. Informér din rådgiver om, at du flytter midlertidigt til udlandet, så banken er forberedt på udenlandske transaktioner.

2. Tilmeld alt post til e-boks, så du ikke misser vigtig information hjemmefra.

3. Bestil et Debit-kort, da det ofte er billigere at bruge i udlandet.

4. Bestil dit Særlige Sundhedskort, så du får din danske sygesikring med til udlandet. Læs mere her

5. Opdater dine evt. ændrede bopælsforhold på SU.dk. Læs mere her

Bemærk: Hvis dit studieophold i udlandet er længerevarende, og du flytter residens til det nye land, kan der være begrænsninger for, hvordan Nykredit kan vejlede og rådgive dig, mens du er udenlandsk bosat. Derfor er det en god idé at kontakte Nykredit International, inden du tager afsted på din rejse.

Vores familie flytter til udlandet

Flytter du og din familie til udlandet i forbindelse med udstationering eller midlertidigt udlandsophold, er der flere forhold, I skal være opmærksomme på. Forholdene kan variere alt efter, hvor I flytter til. Vi hjælper med at skabe et overblik over, hvad I skal vide og forberede jer på før, under og efter, I er flyttet til udlandet.

Læs mere om at flytte til udlandet

Vi vil nyde vores otium i varmen

Går du med overvejelser om at tilbringe din tredje alder under varmere himmelstrøg og havbrus i baghaven? Nykredit International tilbyder som de eneste i Skandinavien realkreditlån i Spanien og Frankrig – og dette på danske vilkår. På den måde kan du tage dansk tryghed med til Spanien eller Frankrig.

I Frankrig tilbyder vi op til 80% belåning både ved køb og friværdi. I Spanien kan man under visse forudsætninger opnå 80% ved køb og op til 60% ved friværdi. Du kan regne på dine muligheder med vores beregner her.

Vælger du at flytte til Spanien eller Frankrig for at nyde pensionisttilværelsen, så skal du være opmærksom på, at Nykredit vil bede dig fremsende dokumentation i forbindelse med dit nye bopælsforhold og residens. Læs mere her

Det er en stor beslutning at flytte til udlandet i sin tredje alder. Der er flere forhold, du skal være opmærksom på, bl.a. omkring folkepensionen. På borger.dk kan du læse om, hvilke forudsætninger der er for at få folkepensionen med til udlandet. Læs mere her

Dokumentationskrav

Der er skærpede krav til legitimation og dokumentation, når man flytter ud af landet. For at leve op til gældende lovgivning skal vi redegøre for vores kundeforhold. Derfor vil vi bede dig om at udfylde blanketter og indsende informationer til os i forbindelse med, at du flytter ud af landet. Vi har samlet de forskellige legitimations- og dokumentationstyper, som Nykredit spørger efter, når du flytter til udlandet.

Læs mere om dokumentationskrav

Kom godt videre

Spareråd til dig, der er på SU

Er du ung, studerende og på SU? Få tips til, hvordan du kan spare penge i hverdagen.
Få de gode spareråd her

Får du råd til dine drømme på pension?

Vi ved, vi burde gøre det, men vi får sjældent planlagt vores tredje alder. Mød Jette, der nåede at omlægge sin økonomi i tide og få overblik over, hvordan du sikrer økonomien på pension.
Får du råd til dine drømme på pension?

På vej på pension

Aldersopsparing, ratepension og ATP. Det er nogle af begreberne, du skal kende, når du skal tage stilling til din pension. Få gode råd til, hvordan du får den økonomi, du ønsker, når pensionslivet begynder.
Læs mere om pension