Oversigt over webinarer

Nykredit holder løbende webinarer om aktuelle og relevante emner.

Kommende webinarer

2022

Afholdt d. 9. juni 2022

Kom nemt i gang med at investere

Investering er ikke kun for eksperter og millionærer – det er for alle. Formueekspert Jeanette Kølbek deler ud af sin viden og erfaring, og giver gode råd til at komme nemt i gang med at investere.

Se webinar
Afholdt d. 23. maj 2022

Er det nu, du skal skære en bid af din restgæld?

På webinaret vil chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard Hansen fortælle om, hvilke forventninger Nykredit har til renten, og hvilke fordele og ulemper, der er ved at lægge sit lån om til et med højere rente eller anden risikoprofil. 

Se webinar
Afholdt d. 30 marts 2022

Kom godt i gang med at energirenovere boligen

Til webinaret vil Mathilde Grøn Bjørneboe fra Energistyrelsen fortælle, hvilke forbedringsmuligheder der typisk er i danske boliger, og give gode råd til, hvordan du kommer i gang, og hvordan du skal forholde dig til de stigende energipriser. Nykredit vil også fortælle, hvordan du kan finansiere din energiforbedring.

Se webinar
Afholdt d. 15 marts 2022

Hvordan påvirker krigen i Ukraine verdensøkonomien og dine investeringer?

Det kan være svært at danne sig et overblik i den nuværende situation. Derfor inviterer vi til webinar tirsdag den 15. marts kl. 16, hvor Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, opdaterer dig på den seneste udvikling og giver sit bud på, hvordan det vil påvirke økonomien, når vi kigger lidt længere frem.

Se webinar
Afholdt 15. marts 2022

Webinar om arv og testamente: Ender din arv i de rette hænder?

Hør advokat og partner, Lotte Borg Jørgensen fra August Jørgensen Advokater, samt Nykredits formueekspert Camilla Schjølin Poulsen tale om blandt andet de vigtigste ting at tage stilling til i et testamente samt hvem der arver dine penge – og hvordan du kan ændre på det.

Se webinar
Afholdt d. 2. februar 2022

Private Banking-webinar: Få opskriften på et langt og sundt liv

Oplev forsker og bestsellerforfatter Nicklas Brendborgs forrygende og utrolige historie om videnskabens kamp mod aldring, og få konkret viden om, hvad man selv kan gøre for at få et længere liv.

Se webinar

2021

Afholdt d. 25. november

Få en update på finansmarkederne og alt det, du skal vide som investor lige nu

Se med og hør om de bedste råd og indsigter fra Nykredits chefstrateg og privatøkonom, hvad angår finansmarkederne og din position som investor lige nu.

Se webinar
Afholdt d. 23. november

Nykredit x Female Invest: Kom godt i gang med en aktiesparekonto

En aktiesparekonto giver dig mulighed for at investere i aktier på mere fordelagtige vilkår. Det er let at oprette en konto, og den store fordel er, at du betaler mindst 10 pct. mindre i skat af de penge, du potentielt tjener ved at investere. Og så ordner banken alt det praktiske vedrørende skat.

Se webinar
Afholdt d. 11. november

Webinar om pension og opsparing

Til dette webinar deler Camilla Schjølin Poulsen, Nykredits privatøkonom, ud af sine bedste råd omkring pension og opsparing.

Se webinar
AFHOLDT D. 11. NOVEMBER

Webinar om pension

Den 11. november afholdte vi webinar, hvor du kunne få tips fra Nykredits privatøkonom, Camilla Schjølin Poulsen, omkring, hvordan du selv kan bestemme din egen pensionsalder. Du kan se eller gense webinaret her. 

Se webinar
Afholdt d. 27. oktober

Nykredit x Female Invest: Kom i gang med bæredygtig investering

Vidste du, at du kan gøre en forskel ved at investere bæredygtigt? Og at du ofte kan opnå et attraktivt afkast?
Se webinar
AFHOLDT D. 14. SEPTEMBER KL. 17.00

Private Banking-webinar om fremtidens boligmarked

Hvordan kommer vi til at bo i fremtiden, og hvor bevæger boligmarkedet sig hen efter en periode med usædvanlig høj aktivitet? Se med, når fremtidsforsker, Jesper Bo Jensen, og Nykredits boligøkonom, Mira Lie Nielsen, gør os klogere på fremtidens boligmarked.
SE WEBINAR
Afholdt d. 9. september kl. 19.00

Webinar: Kom i gang med at investere bæredygtig

Vi giver dig nu en unik mulighed for at få indblik i, hvordan du kan investere bæredygtigt. Du kan nemlig med få ændringer gøre en forskel for samfundet og opnå et attraktivt afkast, når du investerer i din opsparing.
Se webinar
Afholdt 10. juni 2021 kl. 19.00

Webinar om boligkøb i Frankrig og Spanien

Vi vil gerne gøre dig klogere på, hvordan du realiserer dine udenlandske boligdrømme i Frankrig eller Spanien. Om din drøm omhandler en feriebolig eller primær bolig til at nyde dit otium, kan du denne aften blive klogere på processen.
Se webinar
AFHOLDT D. 8. JUNI 2021 KL. 17:00

Webinar om køb af andelsboliger

Er du på udkig efter en andelsbolig, og er du i tvivl om, hvad du skal være særligt opmærksom på? Så har du mulighed for at blive klædt på, når Forenet Kredit og Nykredit holder webinar om køb af andelsboliger.
Se webinar
AFHOLDT 20. MAJ kl. 17

Nykredit x Female Invest: Er boligkøb en god investering lige nu?

En bolig giver først og fremmest tag over hovedet, men de fleste drømmer også om, at boligkøbet bliver en god investering. På dette webinar bliver du klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du skriver under på købsaftalen.
Se webinar
Afholdt d. 20. maj 2021 kl. 19:30

Private Banking-webinar: 100 dage med Biden

Til dette webinar tegner Klaus Dalsgaard tegne et billede af verdensøkonomien efter Joe Bidens første 100 dage på posten. Webinaret
Se webinar
AFHOLDT 11. MAJ kl. 19.30

Webinar: Kom godt i gang med at energirenovere boligen

Planlægger du at renovere, bygge til eller har du måske købt ny bolig det seneste år? Så er det oplagt for dig at overveje en energirenovering af din bolig, som både kan mindske dine udgifter til energiforbrug og samtidig sænke boligens CO2-udledning.
Se webinar
Afholdt 22. april 2021 kl. 17:00

Nykredit x Female Invest: Kom i gang med bæredygtig investering

Vidste du, at du kan gøre en større forskel ved at investere bæredygtigt? Eller, at bæredygtige investeringer ofte klarer sig bedre end gennemsnittet? På dette webinar får du overblik over, hvilke overvejelser du kan gøre, samt hvordan du kommer i gang.
SE WEBINAR
Afholdt 13. april 2021 kl. 19:30

Private Banking-aften med Bente Klarlund

Den 13. april afholdte vi webinar med Bente Klarlund, der tog udgangspunkt i sin nyeste bog Yngre med årene. Til webinaret gik Bente videnskabeligt til værks og gav råd til en livsstil, hvor dine celler og dermed din krop i biologisk forstand kan blive yngre.
Se webinar
Afholdt 23. marts 2021 kl. 19:00

Webinar om dit første boligkøb

Er du også lidt i tvivl om, hvordan du finder hoved og hale i processen omkring dit første boligkøb? Bare rolig, du er ikke den eneste. Du kan blive klædt på ved at deltage i Forenet Kredit og Nykredits webinar om dit første boligkøb.
Se webinar
Afholdt 24. februar 2021 kl. 20.00

Webinar om Fastrente+

Se vores webinar, hvor du kan blive klogere på Fastrente+.
Se webinar
Afholdt 11. februar 2021 kl. 20.00

Webinar om arv og testamente

Nykredit inviterer til webinar om arv og testamente hvor du bliver klogere på, hvordan du og dine arvinger er stillet.
Se webinar
Afholdt 14. januar 2021

Status på de finansielle markeder

2021 er desværre startet med store nedlukninger i Danmark og store dele af Europa. Men hvordan påvirker det investeringsmarkedet? Hør, hvad du skal holde øje med som investor, og få gode råd til din privatøkonomi i en coronatid.
Se webinar

2020

Afholdt 8. december 2020

Kom godt i gang med at investere

Har du overvejet at gå i gang med at investere? Eller er du måske allerede startet og vil gerne vide lidt mere? Nu får du muligheden for at sidde derhjemme i ro og mag og blive lidt klogere på emnet ved at deltage i vores webinar.
Se webinar
Afholdt 23. november 2020

Status på finansmarkederne i lyset af den nyvalgte præsident i USA

Hvad betyder de forskelligartede nyheder for verdensøkonomien og de finansielle markeder? Chefstrateg Frederik Engholms giver en dugfrisk analyse oven på den seneste tids begivenheder.
Se webinar
Afholdt d. 20. august 2020

Status på de finansielle markeder

2020 har indtil videre været præget af coronavirus, karantæne og økonomiske kollaps, og det har medført en rutsjetur af dimensioner. Derfor giver Nykredit en status på coronakrisen seks måneder efter, den ramte de finansielle markeder.
Se webinaret her
Afholdt d. 22. juni 2020

Webinar om finansmarkedernes usædvanlige halvår

2020 har indtil videre budt på en anderledes hverdag, de færreste havde forestillet sig. Coronavirus, karantæne og økonomiske kollaps har præget billedet, hvilket vil blive omdrejningspunkt for webinaret.
Se webinaret her
Afholdt 9. juni 2020

Rentetilpasning 

Om kort tid skal du rentetilpasse dit lån. Du skal tage stilling til, om du vil beholde lånet, som det er, eller om du vil ændre det. Du kan desuden høre om de muligheder, du har i øjeblikket.
Se webinar her
Afholdt 18. maj 2020

Drømmer du om at købe sommerhus i Danmark?

Sommeren er på vej, og udsigterne til at kunne rejse til udlandet på ferie er i øjeblikket usikre på grund af corona-situationen. Det har gjort de danske sommerhuse ekstra populære, og derfor har vi afholdt webinar om køb af sommerhuse i Danmark.
Se webinaret her
Afholdt 22. april 2020

Webinar om arv, testamente og pension: bliv klogere på, hvordan du er stillet

I denne tid hvor vi alle er hjemme, er der måske lidt mere overskud til at gå sine personlige papirer igennem. For at hjælpe med overblikket har Nykredit udarbejdet et webinar om arv, testamente og pension.
Se webinaret her
Afholdt 16. april 2020

Webinar om finansmarkederne i lyset af COVID-19

Nykredits chefstrateg giver en opdatering på finansmarkederne i lyset af COVID-19. Her kommer chefstrategen bl.a. ind på, hvilke indikatorer og bevægelser han holder særligt øje med, og hvad vi forventer for 2. halvår af 2020 - og på lidt længere sigt.
Se webinaret her
Afholdt 1. april 2020

Hvad betyder hjælpepakker og uroen for dig som investor?

Corona fortsætter med at rulle hen over verdens lande. De økonomiske konsekvenser bliver stadig mere tydelige, og det giver stor turbulens på de finansielle markeder. Derfor inviterer vi til webinar, hvor du får indblik i, hvad det betyder for dig som investor.
Se webinaret her
Afholdt 12. marts 2020

COVID-19 - hvad betyder det for dig som investor?

COVID-19 ruller hen over verdens lande, og det rammer også de finansielle markeder. Derfor inviterer vi til webinar, hvor du får indblik i, hvad det betyder for dig som investor.
Se webinaret her
Afholdt 3. februar 2020

Hvad betyder det lave renteniveau for dig som investor og boligejer?

Se med hvis du vil vide mere om, hvordan det lave renteniveau påvirker din privatøkonomi, både som investor og som boligejer.
Se webinaret her

Ældre webinarer

2019

Renterne er faldet igen, og du kan nu få et 30-årigt realkreditlån på bare 0,5% i rente. Vil du vide, hvad det kan betyde for dig og din økonomi, så se med på vores webinar.

Se webinar

Det lave renteniveau har åbnet for et helt nyt 30-årigt fastforrentet lån med en rente på blot 1% og 1,5%. Det giver nye muligheder for dig som boligejer.

Se webinar

2018

Hvad er op og ned, er det en god ide at sælge, og hvad skal du som investor gøre dig af overvejelser, når du tilrettelægger dine investeringer fremadrettet? Disse spørgsmål er blandt dem, der vil blive belyst på webinaret.

Se webinar

2017

Når afdragsfriheden på dit lån udløber, er der som udgangspunkt flere muligheder. Hvad der er bedst for din situation afhænger af din økonomi og fremtidsplaner.

Se webinar

Drømmer du om en feriebolig? Vi giver dig et indblik i, hvordan en købsproces forløber i Frankrig og Spanien.

Se webinar

Skal du købe ny bolig nu eller inden for den nærmeste fremtid? At købe bolig, er en spændende periode i ens liv – men også en stor udfordring.

Se webinar