Vi er ejet af en forening af kunder

I Nykredit er vi ikke som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi adskiller os på et punkt: Vi er ejet af Forenet Kredit, der er en forening af kunder. Og netop fordi, vi er foreningsejede, er vores realkreditlån blevet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Læs mere om Tænks anbefaling

Foreningsejerskab betaler sig

I Nykredit tror vi på hele Danmark og ser det som vores særlige ansvar at være der, hvor danskerne har brug for os. I by og på land. Til hver en tid.

Fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder, kan vi som noget særligt i den finansielle sektor give tilbage til kunderne, når det går godt i forretningen.

Læs mere om Forenet Kredit

Kom godt videre

KundeKroner

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.
Læs mere om KundeKroner

ErhvervsKroner til erhvervskunder

Som erhvervskunde i Nykredit får du ErhvervsKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.
Læs mere om ErhvervsKroner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.
Tilmeld dig her