Private Banking-webinar: 100 dage med Biden

Relaterede Artikler

Dine foreningsfordele i Nykredit

Som privatkunde i Nykredit er du en del af noget større. Nykredit er nemlig ejet af foreningen Forenet Kredit, som vores kunder er med i. Derfor kan du få adgang til særlige foreningsfordele, og jo mere af din økonomi du samler hos os, des flere fordele kan du få.

Webinar om Fastrente+

I februar afholdte vi webinar om Fastrente+. Se eller gense vores webinar, hvor du kan blive klogere på dine muligheder.

Private Banking-aften med Bente Klarlund

Som Private Banking-kunde inviteres du til webinar, hvor du kan møde Bente Klarlund, når hun med udgangspunkt i sin nyeste bog Yngre med årene går videnskabeligt til værks og giver råd til en livsstil, hvor dine celler og dermed din krop i biologisk forstand bliver yngre.