Private Banking-webinar om fremtidens boligmarked

Relaterede Artikler

Nyhedsemner

ForeningsFordele til dig

Som kunde i Nykredit er du med i foreningen Forenet Kredit, som ejer størstedelen af Nykredit. Derfor får du ForeningsFordele, som er rabatter på gebyrer på lån og investeringer. Morten og Christina fra Odense får fx rabat, når de investerer. Det er en af fordelene i en foreningsejet bank. Hvilke fordele får du?
Nyhedsemner

Et grønnere Danmark

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit, som vores kunder er med i. Sammen har vi besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi nu lån og løsninger til dig, der ønsker at bo, køre, renovere, investere og drive virksomhed på en bæredygtig måde.
Video | 60 min

Webinar: Kom i gang med at investere bæredygtigt