FI-kort - valg af kortart

Bestil FI-kreditornummerNår du bestiller FI-kort skal du bestemme hvilke kortarter der skal være tilknyttet. Fi-kortet er én af mange services tilknytte Nykredit Internetbank - læs mere om Nykredit Internetbank

I dette skema er en hurtig sammenligning af de tre forskellige kortarter.

  71 - til automatisk udligning 73 - til ikke kendte kunder 75 - fra erhverv til erhverv
Meddelelse nej Ja Ja
Debitoridentifikation Ja Nej Ja
Navn og adresse Nej Ja Nej
Kendetegn Debitorident på 15 tegn med oplysninger som identificerer  betalingen, typisk kunde- og fakturanummer. Ingen debitorident. Kortet giver debitor mulighed for at sende en individuel tekst som advisering. Automatisk udligning af poster kan sættes op i økonomisystemet - men er ikke helt så velegnet som kortart 71 og 75. En kombination af kortart 71 og 73. Debitorident på 16 tegn, som kan suppleres med individuel meddelelse. Kan være et alternativ til 71-kortet, hvis individuel meddelelse kun benyttes undtagelsesvis.
Særlig velegnet til... Automatisk udligning af bogføringsposter i virksomhedens økonomisystem.Benyttes ofte til betalinger fra private til virksomheder. Debitor kan ikke sende meddelelser til kreditor. Opkrævning hos kunder, som ikke er registreret i virksomhedens debitorbogholderi. Kan også bruges, når en købsordre afgives samtidig med betalingen. Kreditor modtager meddelelsen fra tekstfeltet på forsiden og får navn og adresse på indbetaler. Transaktioner mellem virksomheder, hvor debitor ind imellem vil sende en meddelelse med betalingen. Også velegnet til faste kunder, som vil betale flere fakturaer på én gang, eller som vil udnytte en særlig betalingsbetingelse.
 

Bliv kontaktet

Jeg vil kontaktes om:
Branche
 

Nykredit mener

Læs "Nykredit mener", og få aktuelle anbefalinger og rådgivningsbudskaber til erhvervskunder.