Del dine grønne historier

Vil du inspirere andre til at energirenovere og gøre boligen grønnere? Vi søger grønne pionerer, der kan vise vejen for dem, der først nu skal i gang.

Har du sat solceller op eller fået en solvarmer til din varmtvandsbeholder? Måske har du sparet penge på udskifte oliefyret med jordvarme, eller også kan du fortælle om, hvad du har opnået ved at isolere dit 100 år gamle hus. Det kan også være, at det er helt andre tiltag, der gør din bolig grøn. Uanset hvad det er, vil vi meget gerne høre om dem og dele dem til inspiration for andre.

Skriv til os nedenfor - så kontakter vi dig. Og vi deler naturligvis ikke din historie uden din godkendelse.

Tip os om din energirenovering eller grønne tiltag

Må vi kontakte dig og høre mere om din energirenovering?
Er du kunde i Nykredit?

Vælg en grønnere løsning

Prøv Energiberegneren og se din boligs grønne potentiale

Hvad kan du spare ved at skifte varmekilde eller isolere dit hus? Og hvad betyder det for miljøet. Prøv Energiberegneren og få svaret med det samme.
Prøv Energiberegneren

Bestil et EnergiTjek af din bolig

Med et EnergiTjek får du en energikonsulent fra EBAS ud og gennemgå din bolig, så du har et overblik over mulighederne for at energirenovere.
Bestil et EnergiTjek

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.
Få et Grønt BoligLån