Se, hvor meget du får i ForeningsFordele

Vi er ejet af en forening, og derfor kan du som kunde få særlige fordele - vi kalder det ForeningsFordele. Overskuddet fra foreningen giver vi nemlig tilbage som rabatter og tilskud til alle de kunder, der kan få ForeningsFordele. Og som kunde får du helt automatisk de ForeningsFordele, der knytter sig til dit kundetilbud.

Bliv kontaktet

Hør mere om dine muligheder for at få ForeningsFordele. Klik og udfyld vores formular nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvem minder du mest om?

Jeg er førstegangskøber

Du står over for dit første boligkøb og har ikke så meget opsparet eller investeret. Se, hvad en typisk førstegangskøber får i ForeningsFordele, og tilpas beregningen til din egen økonomi.
Se, hvad du kan spare

Jeg er boligejer

Du ejer din egen bolig og har nok også noget opsparing og måske endda investeret penge i aktier. Se, hvad en typisk boligejer får i ForeningsFordele, og tilpas beregningen til din egen økonomi.
Se, hvad du kan spare

Jeg har bolig og stor opsparing

Du har bolig, opsparing og en større formue investeret. Måske har du også din egen virksomhed. Se, hvad en typisk formuende kunde får i ForeningsFordele, og tilpas beregningen til din egen økonomi.
Se, hvad du kan spare