OpsparingsRabat til dig, der investerer

Hvis du investerer via et af vores formueplejeprodukter, får du OpsparingsRabat.

Din OpsparingsRabat er på 25% af det porteføljegebyr, du betaler os for at passe på dine investeringer.

OpsparingsRabatten gælder fra 1. april 2021 og indtil videre til udgangen af 2022, og her kan du se, hvilke formueplejeprodukter, du får rabat på:

  • PensionsInvest
  • OpsparingsInvest
  • Privat Portefølje
  • Individuel Investeringsaftale
  • PortfolioInvestor
  • Portfolio Selection

Du kan kontakte din rådgiver, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få OpsparingsRabat.

Sådan fungerer OpsparingsRabat

Når du investerer i et af produkterne ovenfor, får du 25% i OpsparingsRabat på det gebyr, der hedder porteføljegebyr.

Det er et gebyr, du betaler til Nykredit Bank for at få plejet dine investeringer. Nogle af produkterne har også tilknyttet et fast kontogebyr, og det får du også 25% rabat på.

Du får OpsparingsRabat, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde – når blot du har placeret opsparing eller formue i et af de nævnte formueplejeprodukter.

Din OpsparingsRabat bliver automatisk trukket fra i det gebyr, du betaler til os. På din gebyropgørelse vil du derfor kunne se, hvor meget du har fået i rabat.

Se vilkår for OpsparingsRabat.

Spørgsmål og svar om OpsparingsRabat

Du kan få OpsparingsRabat, hvis du investerer via et eller flere af vores såkaldte formueplejeprodukter, som er følgende: PensionsInvest, OpsparingsInvest, Privat Portefølje, Individuel Investeringsaftale, PorfolioInvestor, Portfolio Selection.

Hvis du investerer via et af følgende produkter - PensionsInvest, OpsparIngsinvest, Privat Portefølje, Individuel Investeringsaftale, PorfolioInvestor, Portfolio Selection – så investerer du via et formueplejeprodukt. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Din OpsparingsRabat er på 25% af det porteføljegebyr, du betaler til os. Rabatten bliver automatisk fratrukket i dit gebyr, og du kan se det i dine gebyroversigter, som du – afhængigt af hvilket produkt du har – får i juni og december.

Hvis du har produktet OpsparingsInvest eller PensionsInvest, får du en gebyropgørelse en gang om året - nemlig i december. Har du et af de øvrige produkter, betaler du gebyr to gange om året – i juni og december – og derfor får du gebyropgørelse to gange om året.

Din OpsparingsRabat bliver automatisk fratrukket det porteføljegebyr, du betaler til os i juni og/eller december – afhængigt af, hvilket produkt du har. Rabatten vil fremgå af din gebyroversigt.

Hvis du har produktet OpsparingsInvest eller PensionsInvest, får du en gebyropgørelse en gang om året nemlig i december. Har du et af de øvrige produkter, betaler du gebyr to gange om året – i juni og december – og derfor får du gebyropgørelse to gange om året.

Du får indtil videre OpsparingsRabat på 25% af porteføljegebyret til udgangen af 2022. Hvor meget du kan få i OpsparingsRabat herefter, afhænger af hvor godt det går i Nykredit.

Ja, du får OpsparingsRabat på produkterne PensionsInvest, OpsparingsInvest, Privat Portefølje, Individuel Investeringsaftale, PorfolioInvestor, Portfolio Selection – også hvis du investerer via flere af produkterne.