Boligkøb i Frankrig

At købe bolig i Frankrig er et stort skridt - hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

Vi kender det franske boligmarked

Nykredit tilbyder lån til boliger i Frankrig, primært beliggende langs den franske middelhavskyst.

Gennem vores mangeårige tilstedeværelse i Frankrig med Repræsentationskontor i Cannes har vi opnået et omfattende kendskab til det franske boligmarked. Vi har opbygget et bredt netværk af ejendomsmæglere, advokater og lokale rådgivere, så vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt.

Skal vi tage en snak om bolig i Frankrig?

Gennem 15 år har Nykredit været til stede i Frankrig og lang erfaring med det franske marked og låneprocessen - så om du kun har gjort dig de første tanker eller allerede har en konkret bolig i tankerne, er vi klar til at hjælpe dig videre i processen.  Ring på telefon +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 GMT+1 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Hvad koster det at låne?

Prøv låneberegner og find ud af, hvad det koster at låne til din drømmebolig i Frankrig. 

Ejer du allerede en bolig og ønsker at låne i friværdien, kan du også se, hvad det vil koste i låneberegneren.

Prøv låneberegner

Vilkår for lån i Frankrig

Nykredit International tilbyder obligationslån i euro, der afvikles som annuiteter med mulighed for op til 10 års indledende afdragsfrihed. 

Lånet er baseret på de obligationer, der omsættes på Københavns Fondsbørs, og som kendes fra realkreditlån i Danmark. 

Køb af ny bolig Lån op til 80% af ejendommens værdi.
Friværdibelåning Lån op til 80% af ejendommens værdi.
Minimumlån 100.000 EUR, uden for Nykredits primære låneområder er minimumslånestørrelsen 500.000 EUR.
Løbetid Op til 30 års løbetid.

Læs mere om lån til bolig i udlandet.

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig ved den franske Riviera eller vil du vide, hvor meget du kan købe for? Download og udfyld en låneansøgning til boligkøb eller friværdibelåning i Frankrig. Send den til Nykredit International som det fremgår af ansøgningen, så kontakter vi dig.

Boligprisudviklingen i Frankrig

Læs om den aktuelle prisudvikling på boligmarkedet i Frankrig. Derudover, kan du også læse om vores forventninger til udviklingen på det franske marked.

Se boligprisudviklingen

Kreditvurdering

Vi baserer långivningen på din kreditværdighed, der defineres som din evne og vilje til løbende at overholde indgåede aftaler og forpligtelser af økonomisk art med Nykredit. Kreditværdigheden er bestemt af finansiel styrke, herunder robustheden af den fremtidige indtjening, kapital og likviditet samt evnen til at modstå udefrakommende faktorer.

Læs mere om kreditvurdering