Gode betalingsråd til din rejse

Skal du snart ud at rejse igen? Her får du nogle gode betalingsråd til turen. Så kan du nyde det endnu mere, når du suser afsted på ferie.

  1. Tjek, om du har en rejseforsikring på dit kort, inden du køber din rejse. Nogle forsikringer dækker kun, hvis du betaler rejsen med det tilknyttede betalingskort.
  2. Køb dine rejser på kort, der giver dig de bedste rettigheder, hvis fx flyselskabet går konkurs. Du kan fx få pengene retur ved konkurser på dine betalingskort fra Mastercard eller Visa.
  3. Hav gerne flere betalingskort med på rejsen. Så kan du altid betale, hvis du rammer forbrugsgrænsen på dit betalingskort, eller det ene kort forsvinder. Hvis du både har et debet- og et kreditkort med på rejsen, er du godt stillet.
  4. Husk, at der er en beløbsgrænse på 25.000 kr. pr. løbende 30 dage på Visa-delen af Visa/Dankort, og hvis du bruger ApplePay i dagligdagen, så har du måske allerede brugt af denne grænse. Derfor kan det være en fordel at have et Mastercard eller Visa som supplement til dit Visa/Dankort.
  5. Når du rejser, bør du holde ekstra godt øje med dine konti, så du har overblik over, hvad der bliver trukket – som ekstra sikkerhed kan du bestemme hvor dit kort kan bruges i punktet Geografisk sikkerhed i net- eller mobilbank for at undgå svindel under/efter, du har været afsted.

Gode kort på hånden

Find flere gode betalingsråd til din rejse på kampagnesiden godekortpåhånden.dk

Kampagnen sigter efter at gøre os forbrugere lidt klogere på vores betalingskort, så vi i højere grad vælger det rigtige i forskellige betalingssituationer. Kampagnen er blevet til i et samarbejde mellem Mastercard og en række banker – heriblandt Nykredit.

Gode betalingsråd til rejsen