Visa Debit bliver til Mastercard Debit

Undrer du dig over, hvorfor du har modtaget et nyt Mastercard Debit med posten? Forklaringen er, at vi har skiftet kortleverandør, og derfor er alle vores debit-kort fremover Mastercard Debit.

Hvis du har fået et nyt Mastercard Debit med posten, er det ikke en fejl. Det skyldes, at vi har skiftet kortleverandør, og det betyder, at alle debit-kort fra Nykredit fremover er Mastercard Debit-kort.

Det er naturligvis helt op til dig, om du vil bruge dit nye Mastercard Debit. Læs mere om, hvilke andre korttyper vi kan tilbyde.

Kom godt i gang med dit nye kort

Vi har sendt dig et brev, hvor du kan læse mere om, hvad overgangen fra Visa Debit til Mastercard Debit betyder for dig. Her kan du bl.a. se, hvornår dit Visa Debit-kort udgår, og at det er en god ide at aktivere dit nye Mastercard Debit, så snart du modtager det og ønsker at bruge det. Det gør du nemt i mobil- eller netbanken.

Husk også at opdatere de betalingsaftaler, der er knyttet til kortet – det kan fx være Apple Pay, Netflix, Brobizz og MobilePay.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00 eller skrive til os i mobil- eller netbank.

MitNykredit Netbanken

I netbanken får du hurtigt overblik over din daglige økonomi. Du kan også skrive direkte til os, hvis du har spørgsmål.

Log på netbanken

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Her kan du finde svar på mange af de mest almindelige spørgsmål om fx boliglån, netbanken, betalingskort og forsikringer.

Se spørgsmål og svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.
Tilmeld dig her