Et kontant tilskud

Som en del af fordelsprogrammet MineMål får du hvert kvartal et tilskud på 250 kr.

Hvis du er en del af fordelsprogrammet, får du en MineMål-konto. Når vi opretter kontoen, sætter vi 250 kr. ind på den. Desuden får du hvert kvartal – indtil videre til og med 2020 – 250 kr. sat ind på kontoen.

Se din konto på MitNykredit

Se vilkår for MineMål-konto

Du kan bruge pengene hos vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig, hvis du fx drømmer om at bygge om i dit hus eller har brug for praktisk hjælp i hjemmet, så du kan få mere tid i hverdagen. Du finder tilbud fra vores samarbejdspartnere i MineMål-appen, som du har eksklusiv adgang til, når du er en del af fordelsprogrammet. Du kan også altid vælge at bruge pengene, som du vil.

Download app

MineMål-tilskuddet er skattepligtigt, og du skal selv indberette det til Skattestyrelsen. Det gør du ved at skrive dit samlede MineMål-tilskud for skatteåret i rubrik 20 (Anden personlig indkomst).

Sammen med skattemyndighederne arbejder vi på at finde en løsning, så du fremover slipper for at indberette pengene selv. Vi forventer, at løsningen kommer på plads i løbet af 2019, så næste indberetning sker automatisk.

Se vilkår for kontant tilskud