MineMål – Spørgsmål og svar

MineMål – fordelsprogram

Vi har udviklet fordelsprogrammet MineMål, fordi vi ønsker, at du skal mærke fordelene ved at være kunde i en virksomhed, der er ejet af Forenet Kredit, og som deler sin fremgang med kunderne. Og fordi vi gerne vil hjælpe dig med at få mere ud af livet som boligejer. Fordelsprogrammet giver dig nogle økonomiske fordele i form af rabat på udvalgte gebyrer og MineMål-tilskud – indtil videre til og med 2020.

Desuden har vi sammen med vores kunder udviklet en app, som du kan bruge til at spare op til dine mål og få inspiration til, hvordan du kommer tættere på dit mål. I appen kan du også få gode tilbud fra partnere, der kan hjælpe dig videre med dit mål – fx at få mere tid i hverdagen.

Du er automatisk med i fordelsprogrammet, hvis du bruger Nykredit som daglig bank, dvs. har din NemKonto i Nykredit, er fyldt 18 år og er BoligBank 360-/BoligBank 365-kunde og ejer din bolig – eller hvis du er Private Banking-kunde. Læs mere i Vilkår for MineMål.

Tilskuddet er afhængigt af, hvor godt det går Nykredit-koncernen. Som det ser ud lige nu får du – indtil videre til og med 2020 – tilskud og rabat.

 • Rabat på udvalgte gebyrer er ikke skattepligtigt. Det skyldes, at de gebyrer, du får rabat på, ikke kan trækkes fra i skat.
 • Tilskuddet på MineMål-kontoen er skattepligtigt, og du skal selv indberette det som personlig indkomst. Læs mere, om hvordan du indberetter, under spørgsmålet: "Hvordan indberetter jeg tilskuddet på min MineMål-konto til skat?", her på siden.
 • Renterabatten bliver fratrukket renteudgifterne, og dermed bliver dit rentefradrag mindre, men beløbet er ellers ikke skattepligtigt og skal ikke indberettes.

MineMål-app

Vi har udviklet appen, fordi vi gerne vil hjælpe dig med at gøre dine drømme mere konkrete, så du kommer et skridt nærmere målet. Derfor kan du i appen oprette dine mål, få inspiration til, hvordan du kommer tættere på dit mål, og få gode tilbud fra partnere, der kan hjælpe dig videre med dit mål. Vi har tilbragt en del tid sammen med vores kunder, og derfor ved vi, at mange boligejere har masser af drømme, som ofte ikke bliver konkrete. Vi håber, appen kan være med til at gøre dine drømme mere konkrete.

Du kan hente appen i App Store og Google Play. Du skal bruge NemID for at logge på MineMål-appen. Når du er logget ind, bliver du bedt om at give dit samtykke til, at Nykredit må behandle dine oplysninger og kontakte dig. Det er en forudsætning for, at du kan bruge appen.

Du skal af sikkerhedsmæssige grunde bruge NemID til at logge på appen. Appen er for kunder, der er med i Nykredits fordelsprogram MineMål. Når du logger på med din NemID kan vi se, at du er med i fordelsprogrammet, og i appen kan vi vise dig, hvad saldoen på din MineMål-konto er.

Når du er logget ind i MineMål-appen og har givet dit samtykke, kan du oprette et mål. Det gør du ved at trykke på ”+”, som du finder i bunden af skærmen. Herefter skal du give dit mål et navn og vælge en kategori til dit mål. Du skal også vælge et ikon til dit mål. Når du har oprettet et mål og gemt det, kan du se det nederst på skærmen. For at komme videre med dit mål, skal du trække målet op i firkanten højere oppe på siden. Herefter skal du trykke på dit mål for at komme videre.

Du kan bruge appen til at komme et skridt tættere på dine mål – fx mere tid i hverdagen, få gjort noget ved drømmen om at få redesignet din have eller få lavet et testamente. I appen kan du spare op til dine mål, få inspiration til, hvordan du kommer tættere på dit mål, og få gode tilbud fra partnere, der kan hjælpe dig videre.

Ja, du kan godt købe produkter og ydelser med rabat i appen uden at have penge på din MineMål-konto.

Hvis du har valgt at få dit MineMål-tilskud kontant, bliver det udbetalt til din MineMål-konto hvert kvartal – indtil videre til og med 2020 – på datoerne 15. februar, 15. maj, 15. august og 15. november.

Du kan se tilbuddene fra vores samarbejdspartnere i MineMål-appen.

Du kan ikke betale for ydelserne direkte i appen. Men i appen kan du overføre dit MineMål-tilskud til den af dine øvrige konti, du ønsker at betale fra.

Hvis du er utilfreds med en service/et produkt, skal du kontakte det firma, som har leveret ydelsen.

Du kan logge ind i appen, hvis du er kunde i Nykredit og er med i fordelsprogrammet MineMål. Er du ikke det, har du desværre ikke adgang. Kontakt os for at høre om, hvad der skal til for at blive en del af fordelsprogrammet MineMål. Har du brug for hjælp til at hente appen til din smartphone eller til at komme i gang med at bruge appen, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på 70 10 10 73.

Nej, du er nødt til at hente appen MineMål for at kunne se og bruge tilbuddene fra vores samarbejdspartnere. Men du kan få en forsmag på, hvad partnerne tilbyder, her. Har du brug for hjælp til at hente appen til din smartphone eller til at komme i gang med at bruge appen, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på 70 10 10 73.

Du kan se, hvilke partnere vi samarbejder med, her: Oversigt over partnere. I appen finder du de konkrete produkter og ydelser, som de forskellige samarbejdspartnere tilbyder.

Du kan bruge appen på en iPhone, der virker på styresystemet iOS 12 og opefter, og på en Android-telefon, der fungerer på 6.0 og opefter. Appen er ikke udviklet til tablets og Windows-telefoner.

MineMål-konto

MineMål-kontoen er en del af fordelsprogrammet MineMål. Du kan bruge MineMål-kontoen til at spare op til dine mål og drømme.

Hvis du vælger at få dit MineMål-tilskud kontant, bliver pengene sat ind på din MineMål-konto hvert kvartal. Du får MineMål-tilskud på 250 kr., når du bliver en del af MineMål og derefter på datoerne 15/2, 15/5, 15/8 og 15/11 – indtil videre til og med 2020.

Du kan også vælge at få tilskuddet som rabat på udvalgte gebyrer. I så fald får du årligt dine refunderede gebyrer indsat på din MineMål-konto. Læs mere under spørgsmålet: "Hvad er rabat på udvalgte gebyrer?", her på siden.

Kontoen hedder MineMål, fordi den er en del af fordelsprogrammet MineMål, der skal hjælpe dig på vej mod at nå dine mål som boligejer.

Pengene på MineMål-kontoen kan du bruge, som du har lyst. Du kan vælge at bruge pengene på serviceydelser via et partnernetværk, som kan hjælpe dig med at komme tættere på de mål og drømme, du har som boligejer. Partnere og serviceydelser finder du i MineMål-appen, som du kan hente i App Store eller på Google Play.

Du skal betale skat af det kontante MineMål-tilskud på din MineMål-konto. Det er skattepligtigt som personlig indkomst. Husk at indberette det til Skattestyrelsen, da Nykredit ikke er berettiget til at indberette beløbet til skattemyndighederne for dig. Du kan oplyse dit samlede årlige tilskud via skat.dk, så snart Skattestyrelsen åbner for årsopgørelserne i marts måned – og senest 1. maj.

Du skriver dit samlede MineMål-tilskud for skatteåret i rubrik 20 (Anden personlig indkomst). Har du øvrig ”Anden personlig indkomst”, skal det samlede MineMål-tilskud lægges oven i din øvrige ”Anden personlig indkomst.”

Det er vigtigt, at tilskuddet bliver oplyst korrekt på din årsopgørelse, og ansvaret for at indberette det ligger hos dig. Vi anbefaler, at du kontakter Skattestyrelsen, hvis du har spørgsmål til din årsopgørelse, da vi ikke kan tage ansvar for eventuelle ændringer fra skattemyndighedernes side i forhold til, hvordan beløbet skal indberettes.

Beløbet bliver ifølge lovgivningen betragtet som et tilskud, der er personlig indkomst, og derfor skal du betale skat af det.

Nykredit er ikke berettiget til at indberette pengene på MineMål-kontoen til skattemyndighederne. Derfor skal du selv oplyse tilskuddet på din årsopgørelse. Du kan oplyse dit samlede årlige tilskud via www.skat.dk, så snart skattemyndighederne åbner for årsopgørelserne i marts måned – og senest 1. maj.

Du kan til enhver tid give os besked om, at du ikke ønsker kontoen – så sørger vi for, at den bliver slettet. Men du skal være opmærksom på, at du så ikke længere er med i fordelsprogrammet MineMål og derfor heller ikke får del i de rabatter og fordele, der knytter sig til programmet.

Nej, du bestemmer selv, hvad du bruger pengene til.

Rabat på udvalgte gebyrer

Vi byder dig velkommen til fordelsprogrammet MineMål med en engangsrabat på 1000 kr. på udvalgte gebyrer i Nykredit. Alle, der bliver en del af MineMål i 2020, får rabatten. Derudover kan du vælge at få dit MineMål-tilskud som rabat på udvalgte gebyrer og dermed optjene mere rabat.

Du bruger rabatten til fx at få refunderet udvalgte gebyrer for at optage eller ændre lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter, eller til at få refunderet gebyrer på fx Mastercard, udenlandske overførsler m.fl. En gang om året får du refunderet gebyrer svarende til din rabat, og vi sætter pengene ind på din MineMål-konto. Fx refunderes gebyrer betalt i 2020 i begyndelsen af 2021.

Se hvilke gebyrer, du kan få refunderet i vilkårene for rabat på udvalgte gebyrer.

Alle kunder, der bliver en del af fordelsprogrammet MineMål i 2020, får 1.000 kr. i rabat på udvalgte gebyrer. Rabatten er en engangsrabat.

Du kan også vælge at få dit MineMål-tilskud som rabat på udvalgte gebyrer og dermed optjene mere rabat. Du får indtil videre MineMål-tilskud til og med 2020.

Du bruger rabatten til fx at få refunderet udvalgte gebyrer for at optage eller ændre lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter, eller til at få refunderet gebyrer på fx Mastercard, udenlandske overførsler m.fl. En gang om året får du refunderet gebyrer svarende til din rabat, og vi sætter pengene ind på din MineMål-konto. Se vilkår for rabat på udvalgte gebyrer.

Nej, du skal ikke betale skat af rabat på udvalgte gebyrer. Det skyldes, at de gebyrer, du får rabat på, ikke kan trækkes fra i skat.

Nej. Din rabat kan kun bruges på udvalgte gebyrer og kan ikke ombyttes til kontanter. Læs mere om, hvordan du kan bruge rabatten i vilkår for rabat på udvalgte gebyrer.

Du kan se, hvor meget rabat du har tilbage i din mobilbank eller i den nye version af netbanken, som du finder her. Her kan du også se, hvor meget rabat du har optjent i alt.

Nej. Din rabat bruges automatisk til at refundere dine betalte gebyrer. Læs mere om, hvilke gebyrer, rabatten dækker her.

Du kan se, hvor meget du har tilbage af din rabat i din mobilbank eller i den nye version af netbanken, som du finder her. Her kan du også se, hvor meget rabat du har optjent i alt.

Hvis du ikke har brugt hele din rabat ved årets udgang, bliver din saldo videreført til året efter.

Du betaler dine gebyrer som sædvanligt. Én gang om året refunderer Nykredit automatisk dine betalte gebyrer, der er omfattet. Refusionen sker automatisk til din MineMål-konto. Hvis du ikke har en MineMål-konto, sker refusionen til din NemKonto.

Din velkomstrabat er blevet omdøbt til ”rabat på udvalgte gebyrer”. I mobilbanken og den nye version af netbanken kan du se, hvor meget du har tilbage af din rabat på udvalgte gebyrer. Det er altså blot navnet, der er blevet ændret.

Renterabat

Når du er med i fordelsprogrammet MineMål, får du en renterabat på 0,15% om året på din restgæld på boliglån i Nykredit Bank. Rabatten gælder fra 1. juli 2019 og indtil videre til og med 2020. Se i øvrigt vilkår for renterabat.

Renterabatten gælder fra 1. juli 2019, og du får rabatten indtil 31. december 2020, hvis du er med i MineMål og har et lån der er omfattet. Se i øvrigt vilkår for renterabat.

Du får renterabat på følgende boliglån i Nykredit Bank:

 • AndelsboligLån
 • BoligLån
 • Byggekredit
 • FriværdiKonto
 • Grundkredit
 • KolonihaveLån
 • LanddistriktsLån
 • PrioritetsLån finansieret i Nykredit Bank*

Er du Private Banking Elite-kunde i Nykredit Bank, får du også renterabat på:

 • Private Banking Elite Kredit
 • Private Banking Elite Lån

*Når du har optaget et PrioritetsLån i Nykredit Bank, overdrager vi det typisk til finansiering i Totalkredit. Hvis dit PrioritetsLån er finansieret gennem Totalkredit får du KundeKroner i stedet for renterabat, men rabatten er den samme. Du får besked fra Nykredit, hvis dit PrioritetsLån bliver overdraget til Totalkredit.

Nej, din renterabat er ikke skattepligtig, og du skal ikke indberette den til skattemyndighederne. Renterabatten bliver automatisk trukket fra dine renteudgifter, og dermed bliver dit rentefradrag mindre.

Når du er blevet en del af MineMål, får du din første renterabat samtidig med, at renterne på dit lån bliver tilskrevet. Hvis du har et boliglån i Nykredit Bank, der er omfattet af renterabatten, får du renterabat for hele det foregående kvartal, såfremt du har haft lånet hele det foregående kvartal. Optager du et nyt boliglån i Nykredit Bank, og er du fortsat med i MineMål, bliver renterabatten beregnet fra lånets udbetalingsdato.

Hvis du er en del af MineMål og har et boliglån i Nykredit Bank, der er omfattet af renterabatten, kan du – hvert kvartal i forbindelse med rentetilskrivningen - se din rabat som en postering på dit lån med teksten ”Renterabat”. Det vil sige, at du fx for perioden 1. oktober til 31. december, kan du se din renterabat 2. januar 2020.

Du kan også se din samlede renterabat i din mobilbank eller i den nye version af netbanken, som du finder her. Her kan du også se, hvor meget renterabat du har modtaget i alt. Vær opmærksom på, at hvis du har et lån sammen med en anden, fx din ægtefælle, deles renterabatten ligeligt mellem jer. Se i øvrigt vilkår for renterabat

Partnernetværk og digitale værktøjer

Du finder en oversigt over samarbejdspartnere her og du kan få en forsmag på, hvad de tilbyder, her. I MineMål-appen, som du kan bruge, hvis du er en del af fordelsprogrammet, kan du se, hvilke ydelser og produkter de forskellige partnere tilbyder. Samarbejdspartnerne er blevet valgt ud på baggrund af de input, vi har fået fra vores kunder.

Forenet Kredit

Det betyder, at du er kunde i en finansiel virksomhed, som kan tilbyde noget mere og andet end de virksomheder, der ikke er ejet af en forening. Foreningen Forenet Kredit ønsker, at det overskud, den modtager fra Nykredit-koncernen, skal komme koncernens kunder til gode. Senest besluttede Forenet Kredit at give Nykredit tilskud. Det er det tilskud, der gør, at Nykredit kan give dig de fordele, du får i fordelsprogrammet MineMål.

Læs mere om Forenet Kredit

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00 eller udfylde svarkortet nedenfor, så ringer vi til dig.