MineMål – Spørgsmål og svar

MineMål – fordelsprogram

Vi har udviklet fordelsprogrammet MineMål, fordi vi ønsker, at du skal mærke fordelene ved at være kunde i en virksomhed, der er ejet af Forenet Kredit, og som deler sin fremgang med kunderne. Og fordi vi gerne vil hjælpe dig med at få mere ud af livet som boligejer. Fordelsprogrammet giver dig nogle økonomiske fordele i form af forskellige rabatter og et kontant tilskud på 250 kr. hvert kvartal – indtil videre til og med 2020. Desuden har vi sammen med vores kunder udviklet en app, som du kan bruge til at oprette dine mål og få inspiration til, hvordan du kommer tættere på dit mål. I appen kan du også få gode tilbud fra partnere, der kan hjælpe dig videre med dit mål – som fx at få mere tid i hverdagen.

Du er automatisk med i fordelsprogrammet, hvis du bruger Nykredit som daglig bank, er fyldt 18 år og er BoligBank 360-/BoligBank 365-kunde og ejer din bolig – eller hvis du er Private Banking-kunde. Læs mere i Vilkår for MineMål.

Tilskuddet er afhængigt af, hvor godt det går Nykredit-koncernen. Som det ser ud lige nu:

 • får du 250 kr. sat ind på din konto hvert kvartal – indtil videre til og med 2020 – på datoerne 15/2, 15/5, 15/8 og 15/11. Du får pengene ind på din MineMål-konto, hvis du er en del af fordelsprogrammet, 15 dage før vi tildeler tilskuddet. Desuden får du 250 kr. sat ind på kontoen, når vi opretter den til dig. Hvad der sker efter 2020, kan vi ikke sige noget om endnu.
 • får du en velkomstrabat - en rabatmulighed på op til 1.000 kr., som du kan bruge, når du optager eller ændrer lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter i Nykredit Bank. Alle kunder, der opfylder kriterierne for fordelsprogrammet, kan bruge velkomstrabatten i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2020. 
 • får du i løbet af 2019 mulighed for at få en renterabat på 0,15% om året på en række udvalgte banklån. Du kommer til at høre mere om rabatperioden og om, hvilke lån der er omfattet.

Læs mere om vilkårene for de forskellige tilskud

 • Velkomstrabatten er skattefri og skal ikke indberettes.
 • Tilskuddet på MineMål-kontoen er skattepligtigt, og du skal selv indberette det som personlig indkomst. Læs mere, om hvordan du indberetter, her.
 • Renterabatten bliver fratrukket renteudgifterne, og dermed bliver dit rentefradrag mindre, men beløbet er ellers ikke skattepligtigt og skal ikke indberettes.

MineMål-app

Vi har udviklet appen, fordi vi gerne vil hjælpe dig med at gøre dine drømme mere konkrete, så du kommer et skridt nærmere målet. Derfor kan du i appen oprette dine mål, få inspiration til, hvordan du kommer tættere på dit mål, og få gode tilbud fra partnere, der kan hjælpe dig videre med dit mål. Vi har tilbragt en del tid sammen med vores kunder, og derfor ved vi, at mange boligejere har masser af drømme, som ofte ikke bliver konkrete. Vi håber, appen kan være med til at gøre dine drømme mere konkrete.

Du kan hente appen i App Store og Google Play. Du skal bruge NemID for at logge på MineMål-appen. Når du er logget ind, bliver du bedt om at give dit samtykke til, at Nykredit må behandle dine oplysninger og kontakte dig. Det er en forudsætning for, at du kan bruge appen.

Du skal af sikkerhedsmæssige grunde bruge NemID til at logge på appen. Appen er for kunder, der er med i Nykredits fordelsprogram MineMål. Når du logger på med din NemID kan vi se, at du er med i fordelsprogrammet, og i appen kan vi vise dig, hvad saldoen på din MineMål-konto er.

Når du er logget ind i MineMål-appen og har givet dit samtykke, kan du oprette et mål. Det gør du ved at trykke på ”+”, som du finder i bunden af skærmen. Herefter skal du give dit mål et navn og vælge en kategori til dit mål. Du skal også vælge et ikon til dit mål. Når du har oprettet et mål og gemt det, kan du se det nederst på skærmen. For at komme videre med dit mål, skal du trække målet op i firkanten højere oppe på siden. Herefter skal du trykke på dit mål for at komme videre.

Du kan bruge appen til at komme et skridt tættere på dine mål – fx mere tid i hverdagen, få gjort noget ved drømmen om at få redesignet din have eller få lavet et testamente. I appen kan du oprette dine mål, få inspiration til, hvordan du kommer tættere på dit mål, og få gode tilbud fra partnere, der kan hjælpe dig videre med dit mål. Hvis du vælger at købe et produkt eller en service hos nogle af vores samarbejdspartnere, kan du bruge dit MineMål-tilskud som hjælp til betalingen.

Du behøver ikke at have det fulde beløb stående på MineMål-kontoen for at kunne købe en ydelse. MineMål-tilskuddet er en hjælp til et betale for ydelsen, og det vil som regel ikke kunne dække hele beløbet.

Når du skal betale, gør du det fra en af dine andre konti, og du vælger selv hvilken. Du kan overføre MineMål-tilskuddet til den konto, du ønsker at betale fra, og så længe du har penge nok til rådighed, kan du købe ydelsen.

Ja, du kan godt købe produkter og ydelser med rabat i appen uden at have penge på din MineMål-konto.

MineMål-tilskuddet bliver udbetalt hvert kvartal – indtil videre til og med 2020 – på datoerne 15. februar, 15. maj, 15. august og 15. november. Du kan ikke se i appen, hvornår du næste gang får tilskud.

Når du i appen har sendt en bestilling til en samarbejdspartner, kan du vælge at overføre penge fra din MineMål-konto til en af dine øvrige konti. Du kan også overføre penge fra din MineMål-konto til en af dine andre konti i netbanken.

Du kan se tilbuddene fra vores samarbejdspartnere i MineMål-appen.

Du kan ikke betale for ydelserne direkte i appen. Men i appen kan du overføre dit MineMål-tilskud til den af dine øvrige konti, du ønsker at betale fra, når du bestiller en ydelse fra en partner.

Nej. Når du trykker ”Bestil” i appen, bestiller du, at du gerne vil kontaktes af den partner, bestillingen gælder for. Du aftaler så med den valgte partner, hvad der videre skal ske.

Du kan vælge at bruge dit MineMål-tilskud som hjælp til at betale for din ydelse eller dit produkt. For at kunne bruge MineMål-tilskuddet skal du først overføre pengene fra MineMål-kontoen til den af dine øvrige konti, som du gerne vil betale samarbejdspartneren fra. Du aftaler med den valgte samarbejdspartner, hvordan betalingen skal foregå. Typisk vil det ske ved, at du modtager en faktura, når du har fået dit produkt eller din ydelse, eller ved at du opgiver dine kortoplysninger på den valgte samarbejdspartners hjemmeside.

Hvis du er utilfreds med en service/et produkt, skal du kontakte det firma, som har leveret ydelsen.

Du kan logge ind i appen, hvis du er kunde i Nykredit og er med i fordelsprogrammet MineMål. Er du ikke det, har du desværre ikke adgang. Kontakt os for at høre om, hvad der skal til for at blive en del af fordelsprogrammet MineMål. Har du brug for hjælp til at hente appen til din smartphone eller til at komme i gang med at bruge appen, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på 70 10 10 73.

Nej, du er nødt til at hente appen MineMål for at kunne se og bruge tilbuddene fra vores samarbejdspartnere. Men du kan få en forsmag på, hvad partnerne tilbyder, her. Har du brug for hjælp til at hente appen til din smartphone eller til at komme i gang med at bruge appen, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på 70 10 10 73.

Du kan se, hvilke partnere vi samarbejder med, her: Oversigt over partnere. I appen finder du de konkrete produkter og ydelser, som de forskellige samarbejdspartnere tilbyder.

Du kan bruge appen på en iPhone, der virker på styresystemet iOS 12 og opefter, og på en Android-telefon, der fungerer på 6.0 og opefter. Appen er ikke udviklet til tablets og Windows-telefoner.

MineMål-konto

MineMål-kontoen er en del af fordelsprogrammet MineMål, som vi udvikler sammen med vores kunder. Når du er en del af programmet, får du 250 kr. sat ind på kontoen hvert kvartal - indtil videre til og med 2020 - på datoerne 15/2, 15/5, 15/8, 15/11. Du får pengene ind på din MineMål-konto, hvis du er en del af fordelsprogrammet, 15 dage før vi tildeler tilskuddet.  Desuden får du 250 kr. sat ind på kontoen, når vi opretter den til dig. Hvad der sker efter 2020, kan vi ikke sige noget om endnu.

Kontoen hedder MineMål, fordi den er en del af fordelsprogrammet MineMål, der skal hjælpe dig på vej mod at nå dine mål som boligejer. De penge, vi sætter ind på din konto hvert kvartal (indtil videre til og med 2020), kan du vælge at bruge i MineMål-appen, hvor du blandt andet kan finde gode tilbud fra partnere, der kan hjælpe dig tættere på dit mål. Du finder MineMål-appen i App Store eller på Google Play.

Pengene på MineMål-kontoen kan du bruge, som du har lyst. Du kan vælge at bruge pengene på serviceydelser via et partnernetværk, som kan hjælpe dig med at komme tættere på de mål og drømme, du har som boligejer. Partnere og serviceydelser finder du i MineMål-appen, som du kan hente i App Store eller på Google Play.

Ja. Beløbet, vi sætter ind på MineMål-kontoen, dvs. MineMål-tilskuddet, er skattepligtigt som personlig indkomst. Husk derfor at indberette det til Skattestyrelsen, da Nykredit ikke er berettiget til at indberette beløbet til skattemyndighederne for dig. Du kan oplyse dit samlede årlige tilskud via www.skat.dk, så snart Skattestyrelsen åbner for årsopgørelserne i marts måned – og senest 1. maj.

Du skriver dit samlede MineMål-tilskud for skatteåret i rubrik 20 (Anden personlig indkomst). Har du øvrig ”Anden personlig indkomst”, skal det samlede MineMål-tilskud lægges oven i din øvrige ”Anden personlig indkomst.”

Det er vigtigt, at tilskuddet bliver oplyst korrekt på din årsopgørelse, og ansvaret for at indberette det ligger hos dig. Vi anbefaler, at du kontakter Skattestyrelsen, hvis du har spørgsmål til din årsopgørelse, da vi ikke kan tage ansvar for eventuelle ændringer fra skattemyndighedernes side i forhold til, hvordan beløbet skal indberettes.

Beløbet bliver ifølge lovgivningen betragtet som et tilskud, der er personlig indkomst, og derfor skal du betale skat af det.

Nykredit er ikke berettiget til at indberette pengene på MineMål-kontoen til skattemyndighederne. Derfor skal du selv oplyse tilskuddet på din årsopgørelse. Du kan oplyse dit samlede årlige tilskud via www.skat.dk, så snart skattemyndighederne åbner for årsopgørelserne i marts måned – og senest 1. maj.

Du kan til enhver tid give os besked om, at du ikke ønsker kontoen – så sørger vi for, at den bliver slettet. Men du skal være opmærksom på, at du så ikke længere er med i fordelsprogrammet MineMål og derfor heller ikke får del i de rabatter og fordele, der knytter sig til programmet.

Nej, du bestemmer selv, hvad du bruger pengene til.

Velkomstrabat

Vi vil gerne byde dig velkommen til fordelsprogrammet MineMål med en velkomstrabat. Alle, der bliver en del af MineMål, får rabatten, første gang de bliver en del af programmet.

Velkomstrabat er en rabatmulighed på op til 1.000 kr., som du kan bruge til at reducere dine gebyrudgifter, når du opretter eller ændrer:

 • Lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter i Nykredit Bank
 • Realkreditlån formidlet igennem Nykredit Realkredit
 • Billån i Nykredit Leasing

Du får automatisk refunderet de gebyrer, du har betalt for serviceydelser i Nykredit Bank (fx MasterCard-kortgebyr eller -hævninger i udlandet), hvis du ikke allerede har brugt dine 1.000 kr. i velkomstrabat, når året er omme. Du kan se, hvor meget du har tilbage af din velkomstrabat i din mobilbank eller i den nye version af netbanken, som du finder her. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet.

Alle kunder, der opfylder kriterierne for fordelsprogrammet, kan bruge velkomstrabatten i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2020. Velkomstrabatten er en engangsrabat, som byder dig velkommen til MineMål.

Du kan få velkomstrabatten, hvis du er fyldt 18 år, bruger Nykredit som daglig bank, er BoligBank 360-/BoligBank 365-kunde og ejer din egen bolig – eller er Nykredit Private Banking-kunde.

Se vilkår for velkomstrabat

Alle kunder, der lever op til kriterierne for fordelsprogrammet i 2018, får velkomstrabatten, og nye kunder, der bliver en del af fordelsprogrammet MineMål i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2020, får ligeledes velkomstrabatten. Velkomstrabatten er en engangsrabat, som byder kunderne velkommen.

Velkomstrabatten er en rabatmulighed på op til 1.000 kr., som du kan bruge til at reducere dine gebyrudgifter, når du opretter eller ændrer:

 • Lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter i Nykredit Bank
 • Realkreditlån formidlet igennem Nykredit Realkredit
 • Billån i Nykredit Leasing

Hvis du ikke har behov for nye produkter, kan du få refunderet op til 1.000 kr. på allerede betalte gebyrer til serviceydelser i Nykredit Bank i 2019 og 2020. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet.  Læs mere i vilkår for velkomstrabatten.

Velkomstrabatten er skattefri, så du skal ikke betale skat af den.

Din velkomstrabat kan kun bruges som rabat på gebyrer og kan ikke ombyttes til kontanter. Læs mere om, hvordan du kan bruge rabatten i vilkår for velkomstrabat.

Du kan se, hvor meget du har tilbage af din velkomstrabat i din mobilbank eller i den nye version af netbanken, som du finder her

Hvis du i løbet af 2019 og 2020 ønsker at oprette og ændre lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter, kan du bruge velkomstrabatten med det samme. Ellers får du automatisk refunderet de gebyrer, du har betalt for serviceydelser i Nykredit Bank (fx MasterCard-kortgebyr eller -hævninger i udlandet), hvis du ikke allerede har brugt dine 1.000 kr. i velkomstrabat, når året er omme. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet.  Læs mere om, hvordan du kan bruge rabatten i vilkår for velkomstrabat.

Din rådgiver har overblik over dit forbrug af velkomstrabatten. Fra foråret 2019 kan du i mobilbank og netbank (betaudgaven) se, hvor meget du har tilbage af din velkomstrabat.

Hvis du i løbet af 2019 og 2020 ønsker at oprette og ændre lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter, kan du bruge velkomstrabatten med det samme. Ellers får du automatisk refunderet de gebyrer, du har betalt for serviceydelser i Nykredit Bank (fx MasterCard-kortgebyr eller -hævninger i udlandet), hvis du ikke allerede har brugt dine 1.000 kr. i velkomstrabat, når året er omme. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet. Læs mere i vilkår for velkomstrabat

Renterabat

Som kunde i fordelsprogrammet MineMål får du en renterabat på 0,15% om året på din restgæld på boliglån i Nykredit Bank. Rabatten gælder fra 1. juli 2019. Se i øvrigt vilkår for renterabat

Renterabatten gælder fra 1. juli 2019, og du får rabatten indtil 31. december 2020, hvis du er med i MineMål og har et lån der er omfattet. Se i øvrigt vilkår for renterabat

Du får renterabat på følgende boliglån i Nykredit Bank:

 • AndelsboligLån
 • BoligLån
 • Byggekredit
 • FriværdiKonto
 • Grundkredit
 • KolonihaveLån
 • LanddistriktsLån
 • PrioritetsLån finansieret i Nykredit Bank*

Er du Private Banking Elite-kunde i Nykredit Bank, får du også renterabat på:

 • Private Banking Elite Kredit
 • Private Banking Elite Lån

*Når du har optaget et PrioritetsLån i Nykredit Bank, overdrager vi det typisk til finansiering i Totalkredit. Hvis dit PrioritetsLån er finansieret gennem Totalkredit får du KundeKroner i stedet for renterabat, men rabatten er den samme. Du får besked fra Nykredit, hvis dit PrioritetsLån bliver overdraget til Totalkredit.

Nej, din renterabat er ikke skattepligtig, og du skal ikke indberette den til skattemyndighederne. Renterabatten bliver automatisk trukket fra dine renteudgifter, og dermed bliver dit rentefradrag mindre.

Når du er blevet en del af MineMål, får du din første renterabat samtidig med, at renterne på dit lån bliver tilskrevet. Hvis du har et boliglån i Nykredit Bank, der er omfattet af renterabatten, får du renterabat for hele det foregående kvartal, såfremt du har haft lånet hele det foregående kvartal. Optager du et nyt boliglån i Nykredit Bank, og er du fortsat med i MineMål, bliver renterabatten beregnet fra lånets udbetalingsdato.

Hvis du er en del af MineMål og har et boliglån i Nykredit Bank, der er omfattet af renterabatten, kan du – hvert kvartal i forbindelse med rentetilskrivningen - se din rabat som en postering på dit lån med teksten ”Renterabat”. Det vil sige, at for perioden 1. juli til 30. september, kan du se din renterabat 1. oktober 2019. Se i øvrigt vilkår for renterabat

Partnernetværk og digitale værktøjer

Du finder en oversigt over samarbejdspartnere her og du kan få en forsmag på, hvad de tilbyder, her. I MineMål-appen, som du kan bruge, hvis du er en del af fordelsprogrammet, kan du se, hvilke ydelser og produkter de forskellige partnere tilbyder. Samarbejdspartnerne er blevet valgt ud på baggrund af de input, vi har fået fra vores kunder.

Forenet Kredit

Det betyder, at du er kunde i en finansiel virksomhed, som kan tilbyde noget mere og andet end de virksomheder, der ikke er ejet af en forening. Foreningen Forenet Kredit ønsker, at det overskud, den modtager fra Nykredit-koncernen, skal komme koncernens kunder til gode. Senest besluttede Forenet Kredit at give Nykredit tilskud. Det er det tilskud, der gør, at Nykredit kan give dig de fordele, du får i fordelsprogrammet MineMål.

Læs mere om Forenet Kredit

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00 eller udfylde svarkortet nedenfor, så ringer vi til dig.