MineMål – Spørgsmål og svar

MineMål – fordelsprogram

Vi har udviklet fordelsprogrammet MineMål, fordi vi ønsker, at du skal mærke fordelene ved at være kunde i en virksomhed, der er ejet af Forenet Kredit, og som deler sin fremgang med kunderne. Og fordi vi gerne vil hjælpe dig med at få mere ud af livet som boligejer. Vi lancerer nu de første fordele, som består af en velkomstrabat og et beløb, der er sat ind på en ny konto, der hedder MineMål. Vores ambition er at udvikle fordelsprogrammet sammen med vores kunder, så det kommer til at indeholde et netværk af samarbejdspartnere samt digitale løsninger, der tilsammen skal hjælpe dig med at tage det næste skridt mod at nå dine mål.

Du er automatisk med i fordelsprogrammet, hvis du bruger Nykredit som daglig bank, er fyldt 18 år og er BoligBank 360-/BoligBank 365-kunde og ejer din bolig – eller hvis du er Private Banking-kunde. Læs mere i Vilkår for MineMål.

Tilskuddet er afhængigt af, hvor godt det går Nykredit-koncernen. Som det ser ud lige nu:

 • får du 250 kr. sat ind på din konto hvert kvartal - indtil videre i hele 2019 - på datoerne 15/2, 15/5, 15/8 og 15/11. Du får pengene ind på din MineMål-konto, hvis du er en del af  fordelsprogrammet, 15 dage før vi tildeler tilskuddet. Desuden får du 250 kr. sat ind på kontoen, når vi opretter den til dig. Hvad der sker efter 2019, kan vi ikke sige noget om endnu.
 • får du en velkomstrabat - en rabatmulighed på op til 1.000 kr., som du kan bruge, når du optager eller ændrer lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter i Nykredit Bank. Alle kunder, der opfylder kriterierne for fordelsprogrammet, kan bruge velkomstrabatten i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2020. 
 • får du i løbet af 2019 mulighed for at få en renterabat på 0,15% om året på en række udvalgte banklån. Du kommer til at høre mere om rabatperioden og om, hvilke lån der er omfattet.

Læs mere om vilkårene for de forskellige tilskud

 • Velkomstrabatten er skattefri og skal ikke indberettes.
 • Tilskuddet på MineMål-kontoen er skattepligtigt, og du skal selv indberette det som personlig indkomst. Læs mere, om hvordan du indberetter, her.
 • Renterabatten bliver fratrukket renteudgifterne, og dermed bliver dit rentefradrag mindre, men beløbet er ellers ikke skattepligtigt og skal ikke indberettes.

MineMål-konto

Den nye konto – som hedder MineMål-konto – er den første del af et fordelsprogram, som vi er i gang med at udvikle sammen med vores kunder. Når du er en del af programmet, får du sat 250 kr. sat ind på kontoen hvert kvartal - indtil videre i hele 2019 - på datoerne 15/2, 15/5, 15/8, 15/11. Du får pengene ind på din MineMål-konto, hvis du er en del af fordelsprogrammet, 15 dage før vi tildeler tilskuddet.  Desuden får du 250 kr. sat ind på kontoen, når vi opretter den til dig. Hvad der sker efter 2019, kan vi ikke sige noget om endnu.

Kontoen hedder MineMål, fordi den er første del af et fordelsprogram, der skal hjælpe dig på vej mod at nå dine mål som boligejer. De penge, vi sætter ind på din konto hvert kvartal (indtil videre hele 2019), kommer du i løbet af  2019 til at kunne bruge på at købe serviceydelser via et partnernetværk. Her kan du købe ydelser, som kan hjælpe dig med at komme tættere på de mål og drømme, du har som boligejer.

Pengene på MineMål-kontoen kan du bruge, som du har lyst. I løbet af 2019 vil du kunne vælge at bruge pengene på serviceydelser via et partnernetværk, som kan hjælpe dig med at komme tættere på de mål og drømme, du har som boligejer.

Ja. Beløbet, vi sætter ind på MineMål-kontoen, dvs. MineMål-tilskuddet, er skattepligtigt som personlig indkomst. Husk derfor at indberette det til Skattestyrelsen, da Nykredit ikke er berettiget til at indberette beløbet til skattemyndighederne for dig. Du kan oplyse dit samlede årlige tilskud via www.skat.dk, så snart Skattestyrelsen åbner for årsopgørelserne i marts måned – og senest 1. maj.

Du skriver dit samlede MineMål-tilskud for skatteåret i rubrik 20 (Anden personlig indkomst). Har du øvrig ”Anden personlig indkomst”, skal det samlede MineMål-tilskud lægges oven i din øvrige ”Anden personlig indkomst.”

Det er vigtigt, at tilskuddet bliver oplyst korrekt på din årsopgørelse, og ansvaret for at indberette det ligger hos dig. Vi anbefaler, at du kontakter Skattestyrelsen, hvis du har spørgsmål til din årsopgørelse, da vi ikke kan tage ansvar for eventuelle ændringer fra skattemyndighedernes side i forhold til, hvordan beløbet skal indberettes.

Sammen med skattemyndighederne arbejder vi på at finde en løsning, så du fremover slipper for at indberette pengene selv. Vi forventer, at løsningen kommer på plads i løbet af 2019, så næste indberetning sker automatisk.

Beløbet bliver ifølge lovgivningen betragtet som et tilskud, der er personlig indkomst, og derfor skal du betale skat af det.

Nykredit er ikke berettiget til at indberette pengene på MineMål-kontoen til skattemyndighederne. Derfor skal du selv oplyse tilskuddet på din årsopgørelse. Du kan oplyse dit samlede årlige tilskud via www.skat.dk, så snart skattemyndighederne åbner for årsopgørelserne i marts måned – og senest 1. maj.

Sammen med skattemyndighederne arbejder vi på at finde en løsning, så du fremover slipper for at indberette pengene selv. Vi forventer, at løsningen kommer på plads i løbet af 2019, så næste indberetning sker automatisk.

Du kan til enhver tid give os besked om, at du ikke ønsker kontoen – så sørger vi for, at den bliver slettet. Men du skal være opmærksom på, at du så ikke længere er med i fordelsprogrammet MineMål og derfor heller ikke får del i de rabatter og fordele, der knytter sig til programmet.

Nej, du bestemmer selv, hvad du bruger pengene til.

Velkomstrabat

Vi vil gerne byde dig velkommen til fordelsprogrammet MineMål med en velkomstrabat. Alle, der bliver en del af MineMål, får rabatten, første gang de bliver en del af programmet.

Velkomstrabat er en rabatmulighed på op til 1.000 kr., som du kan bruge til at reducere dine gebyrudgifter, når du opretter eller ændrer:

 • Lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter i Nykredit Bank
 • Realkreditlån formidlet igennem Nykredit Realkredit
 • Billån i Nykredit Leasing

Du får automatisk refunderet de gebyrer, du har betalt for serviceydelser i Nykredit Bank (fx MasterCard-kortgebyr eller -hævninger i udlandet), hvis du ikke allerede har brugt dine 1.000 kr. i velkomstrabat, når året er omme. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet. 

Alle kunder, der opfylder kriterierne for fordelsprogrammet, kan bruge velkomstrabatten i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2020. Velkomstrabatten er en engangsrabat, som byder dig velkommen til MineMål.

Du kan få velkomstrabatten, hvis du er fyldt 18 år, bruger Nykredit som daglig bank, er BoligBank 360-/BoligBank 365-kunde og ejer din egen bolig – eller er Nykredit Private Banking-kunde. 

Se vilkår for velkomstrabat

Alle kunder, der lever op til kriterierne for fordelsprogrammet i 2018, får velkomstrabatten, og nye kunder, der bliver en del af fordelsprogrammet MineMål i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2020, får ligeledes velkomstrabatten. Velkomstrabatten er en engangsrabat, som byder kunderne velkommen.

Velkomstrabatten er en rabatmulighed på op til 1.000 kr., som du kan bruge til at reducere dine gebyrudgifter, når du opretter eller ændrer:

 • Lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter i Nykredit Bank
 • Realkreditlån formidlet igennem Nykredit Realkredit
 • Billån i Nykredit Leasing

Hvis du ikke har behov for nye produkter, kan du få refunderet op til 1.000 kr. på allerede betalte gebyrer til serviceydelser i Nykredit Bank i 2019 og 2020. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet.  Læs mere i vilkår for velkomstrabatten.

Velkomstrabatten er skattefri, så du skal ikke betale skat af den.

Din velkomstrabat kan kun bruges som rabat på gebyrer og kan ikke ombyttes til kontanter. Læs mere om, hvordan du kan bruge rabatten i vilkår for velkomstrabat.

Hvis du i løbet af 2019 og 2020 ønsker at oprette og ændre lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter, kan du bruge velkomstrabatten med det samme. Ellers får du automatisk refunderet de gebyrer, du har betalt for serviceydelser i Nykredit Bank (fx MasterCard-kortgebyr eller -hævninger i udlandet), hvis du ikke allerede har brugt dine 1.000 kr. i velkomstrabat, når året er omme. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet.  Læs mere om, hvordan du kan bruge rabatten i vilkår for velkomstrabat.

Din rådgiver har overblik over dit forbrug af velkomstrabatten. Fra foråret 2019 kan du i mobilbank og netbank (betaudgaven) se, hvor meget du har tilbage af din velkomstrabat.

Hvis du i løbet af 2019 og 2020 ønsker at oprette og ændre lån, kreditter og boligfinansieringsprodukter, kan du bruge velkomstrabatten med det samme. Ellers får du automatisk refunderet de gebyrer, du har betalt for serviceydelser i Nykredit Bank (fx MasterCard-kortgebyr eller -hævninger i udlandet), hvis du ikke allerede har brugt dine 1.000 kr. i velkomstrabat, når året er omme. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge velkomstrabatten på gebyrer, du måtte have haft i den periode, du har været en del af programmet. Læs mere i vilkår for velkomstrabat

Renterabat

Som kunde i fordelsprogrammet MineMål får du i løbet af 2019 mulighed for at få en renterabat på 0,15% om året af din restgæld på udvalgte banklån til boligfinansiering. Du kommer til at høre mere om rabatperioden og om, hvilke lån der er omfattet

Som kunde i fordelsprogrammet MineMål får du i løbet af 2019 mulighed for at få en renterabat på 0,15% på en række udvalgte banklån. Du kommer til at høre mere om rabatperioden og om, hvilke lån der er omfattet.

Partnernetværk og digitale værktøjer

Vi er i fuld gang med at finde ud af, hvilke partnere vi skal samarbejde med for at kunne hjælpe dig med at komme et skridt nærmere det, du går og drømmer om som boligejer. Det kan fx være samarbejdspartnere inden for boligrådgivning eller praktisk hjælp i hjemmet. Vi vil gerne have din hjælp til at finde ud af, hvilke partnere der skal indgå i fordelsprogrammet. Derfor håber vi, du har lyst til at tilmelde dig vores brugerpanel, hvor du kan være med til at præge fordelsprogrammet.

Vi er i gang med at udvikle forskellige beregnere, tjeklister og guides, som kan være en hjælp for dig, når du skal omsætte din drøm eller dit mål til en konkret plan. De digitale værktøjer kommer du til at høre mere om i løbet af 2019.

Forenet Kredit

Det betyder, at du er kunde i en finansiel virksomhed, som kan tilbyde noget mere og andet end de virksomheder, der ikke er ejet af en forening. Foreningen Forenet Kredit ønsker, at det overskud, den modtager fra Nykredit-koncernen, skal komme koncernens kunder til gode. Senest besluttede Forenet Kredit at give Nykredit tilskud. Det er det tilskud, der gør, at Nykredit kan give dig de fordele, du får i fordelsprogrammet MineMål.

Læs mere om Forenet Kredit

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00 eller udfylde svarkortet nedenfor, så ringer vi til dig.