ErhvervsKroner forlænges til og med 2021

Tidligere på året forlængede vi KundeKroner til boligejere til udgangen af 2021. Nu er også ErhvervsKroner blevet forlænget i samme periode.

Allerede i marts kunne vi fortælle, at KundeKroner til boligejere med lån i Totalkredit blev forlænget til og med 2021. Og nu er også ErhvervsKroner og KundeKroner til erhvervskunder blevet forlænget i samme periode. Dermed kan alle, der i dag får KundeKroner eller ErhvervsKroner, se frem til at modtage 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. – også i 2021.

En forening i ryggen giver tryghed

Nykredit-koncernen følger regeringens og Finanstilsynets opfordring og undlader at udbetale udbytte i 2020. Men vi er glade for, at vi på trods af coronakrisen fortsat kan tilbyde den tryghed, der ligger i KundeKroner og ErhvervsKroner. Det kan vi kun, fordi Nykredits hovedejer, Forenet Kredit, har meddelt, at et manglende udbytte ikke får indflydelse på foreningens finansielle opbakning til Nykredit-koncernens kundeprogrammer.

Så meget blev der givet tilbage

Sidste år gav vi vores kunder godt 1 mia. kr. i KundeKroner og knap 300 mio. kr. i ErhvervsKroner. Vi forventer, at de tal bliver større i år og endnu større næste år. Vi forventer, at vi i 2021 giver vores kunder ca. 1,5 mia. kr. i alt i KundeKroner og ErhvervsKroner.