Plaster på såret hvis gommen siger nej

Generel hjælp til Nykredit Online Tilføje siden i foretrukne Udskriv denne side

23. juli 2009

Nykredit lancerer en bryllupsforsikring. Den giver mulighed for at få en erstatning, hvis noget går galt på bryllupsdagen, der for mange mennesker er en af de største mærkedage overhovedet.

Der er en tendens til at flere danskere gifter sig, og at mange vælger at bruge rigtigt store beløb på at markere deres bryllupper. Der er tale om fester, der kræver lang tids planlægning, og som tit er forbundet med store udgifter.

Der er store forventninger til bryllupsfester og det vil for mange brudepar være forbundet med både økonomiske tab og store følelsesmæssige frustrationer, hvis de af den eller anden grund må aflyse deres bryllup eller på anden måde får forstyrret festlighederne.

Derfor kan der være god grund til at forsikre sig mod de begivenheder, der kan komme til at fordyre eller måske lige frem ødelægge den store begivenhed.

- Kærligheden kan vi ikke forsikre. Men i tilfælde af akut sygdom, ulykkestilfælde, dødsfald eller uventede og uforudsete transportproblemer kan vores forsikring dække udgifter ved aflysning eller de nødvendige ekstraomkostninger, det vil kræve at afholde festen alligevel, siger direktør i Nykredit Forsikring Ole Bjarrum.

Nykredit Bryllupsforsikring koster 950 kr. og dækker omkostninger på samlet op til 100.000 kr. i tilfælde af aflysning eller andre forsikringsbegivenheder. Hvis man ønsker at sikre sig mod endnu flere eventualiteter for eksempel, at den udkårne springer fra, kan man også tegne Nykredit bryllupsforsikring med udvidet dækning. Den koster 1.950 kr. og dækker op til 175.000 kr.

Bryllupsforsikring gælder også registrerede partnere. Forsikringen kan tidligst tegnes fra 12 måneder og senest 3 måneder før bryllupsdagen. I opstartsfasen er det dog muligt at tegne helt ned til en måned før brylluppet.


Yderligere oplysninger hos direktør Ole Bjarrum eller hos kommunikationsafdelingen, tlf. 44 55 14 70/20 22 22 72.

 

 

Dette er en pressemeddelelse fra 2009. Produktet findes ikke længere.

Analyser og kommentarer

Følg med i løbende nyheder, analyser og kommentarer fra Nykredits eksperter.

 

Presserum

Her kan du besøge vores presseafdeling og finde relevant kontaktinformation.