Danskerne kårer Nykredit som bedst til Private Banking for tredje år i træk

I en netop offentliggjort undersøgelse af analyseinstituttet Prospera har danske private banking-kunder kåret Nykredit som de bedste til Private Banking i Danmark.

Det anerkendte analyseinstitut Prospera har netop offentliggjort den årlige Private Banking-rapport, hvor danske private banking-kunder har vurderet, hvem der er Danmarks bedste til private banking.

Personlig kontakt og investeringskompetence placerer Nykredit højt i feltet

Over 600 kunder i Danmark har deltaget i undersøgelsen, hvor Nykredit tager førstepladsen for tredje år i træk.
Særligt anerkendes Nykredits Private Banking for rådgiverens personlige kontakt, serviceniveau og investeringskompetence.

På investeringssiden har Nykredit Invest netop for andet år i træk vundet Morningstar-prisen for ”Bedst til aktier og obligationer”.

Vi er særligt glade for at modtage denne titel, da den netop kommer fra dem, det hele handler om, nemlig kunderne.

Lotte Månsson, direktør for Nykredit Private Banking Elite

”Vi er særligt glade for at modtage denne titel, da den netop kommer fra dem, det hele handler om, nemlig kunderne,” fortæller Lotte Månsson, direktør for Nykredit Private Banking Elite, og fortsætter:

”Vores vigtigste opgave er at levere den afgørende kvalitet i vores rådgivning og produkter, som skaber en god, samlet oplevelse i Nykredit Private Banking”.

Etiske standarder er vigtigt for private banking kunder

Prosperas undersøgelse viser bl.a., at danske private banking-kunder vægter etiske standarder som ét af de vigtigste parametre hos deres private banking-partner.

Lotte Månsson fortæller om Nykredit Private Bankings arbejde med etik og bæredygtighed: ”Ved årsskiftet lancerede Nykredit bl.a. Danmarks første Svanemærkede fond kaldet Bæredygtige Aktier. Som en del af vores samfundsløfte ønsker vi at bidrage til bæredygtig udvikling, og vi vil derfor løbende opdatere vores værditilbud, så de opfylder vores kunders ønsker”.

De to parametre med næstmest værdi i 2019 er investeringskompetence og personlig kontakt. Samtidig er det blevet vigtigere for kunderne i 2019, at der findes gode online løsninger samt et højt serviceniveau.

Mere om Prosperas undersøgelse

Prospera har de sidste fem år udgivet en årlig undersøgelse om Private Banking i Danmark, som de også foretager for øvrige lande i Skandinavien.

Resultatet af Prosperas undersøgelse af det danske private banking-marked i 2019 (placering i 2018 i parentes):

  1. Nykredit (1)
  2. Sydbank (2)
  3. Danske Bank (5)
  4. Nordea (3)
  5. Jyske Bank (3)