Nykredit Private Banking bedst for andet år i træk

For andet år i træk, har Nykredit fået prisen for Bedste Private Banking i Danmark 2018. Det skete til den årlige Private Banking-prisuddeling i London, Global Private Banking Awards.

”Vi arbejder hårdt for at optimere vores værditilbud og løfte kundeoplevelsen – og det arbejde høster vi nu frugterne af. Det gør vi først og fremmest i form af en stor kundetilgang og høj tilfredshed hos vores formuende kunder. Det er selvsagt den største anerkendelse, vi kan få. Men det er også en fantastisk følelse at blive anerkendt officielt af branchen og med denne pris kan kalde os Danmarks bedste til Private Banking”, siger Martin Gregor Schuricht, direktør i Nykredit Private Banking.

Vi har en lang historie som Danmarks største realkreditinstitut, som har givet os et indgående kendskab til danske boligejeres økonomi og de muligheder, den enkelte har for at optimere sin samlede formue.

Martin Gregor Schuricht, direktør i Nykredit Private Banking

Den personlige relation er vigtig i rådgivningen

En helhedsorienteret rådgivning med en høj grad af personlig og individuel service bliver vægtet højt hos Nykredit. Men også Nykredits særlige baggrund og historik gør en forskel, når vi skal skabe værdi for de formuende kunder:  ”Nykredit er en etableret institution inden for formueforvaltning. Vi har en lang historie som Danmarks største realkreditinstitut, som har givet os et indgående kendskab til danske boligejeres økonomi og de muligheder, den enkelte har for at optimere sin samlede formue. Den indsigt har vi forfinet i vores Private Banking-tilbud, hvor vi bruger disse formueindsigter til at skabe værdi for den enkelte kunde”, siger Martin Gregor Schuricht, direktør i Nykredit Private Banking.

Om prisen 

Global Private Banking Awards afholdes af de to organisationer PWM og The Banker, som sammen kårer de bedste Private Banks i verden. Prisen blev uddelt ved Global Private Banking Awards 2018 i London den 7. november 2018. PWM og The Banker er ejet af Financial Times.

Juryen består af et bredt udsnit af førende eksperter inden for Private Banking.

 

Lad os give dig overblikket over investering, pension, globale tendenser og meget mere - følg Nykredit Investor Insights