Nykredit Private Banking kåret som bedst i Danmark

For fjerde år i træk vinder Nykredit en Global Private Banking Award og kan kalde sig bedst til Private Banking i Danmark.

Ved årets udgave af Wealth Management Summit, som er arrangeret af Financial Times, vandt Nykredit Private Banking en Global Private Banking Award som Best Private Bank in Denmark. Det er fjerde år i træk, at kåringen går til Nykredit.

”Hver dag gør vi os umage for at yde en service i verdensklasse og for, at vi kan tilbyde vores kunder nogle attraktive produkter. Det anerkendes nu for fjerde år i træk, hvor vi kan kalde os bedst til private banking i Danmark. Det er en anerkendelse, som vi er stolte af,” siger Lotte Månsson, chef for Private Wealth Management i Nykredit.

I oktober tog Nykredit Private Banking desuden to priser med hjem fra WealthBriefing European Awards. Samme måned udkom Prospera-analysen, hvor de danske kunderne for fjerde år i træk peger på, at Nykredit gør det bedst på det danske Private Banking-marked.

Global Private Banking Awards

Financial Times dækker den finansielle sektor gennem to medier: The Banker og Professional Wealth Management. Det er de to finansmedier, der på baggrund af indstillinger, kårer vinderne af Global Private Banking Awards. 2020 er det fjerde år i træk, hvor Nykredit kåres som ’Best Private Bank in Denmark’.