Glæd din kunde med en gave

Denne side er til Private Banking Elite. Her finder du vores udvalg af gaver, som du kan glæde dine kunder med. Lav nemt et personligt kort til - du finder inspirationstekster i bunden af siden, som dækker over en bred mængde anledninger. Der er både til din kunde, som er på vej på pension, har solgt en virksomhed eller har købt ny bolig.

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.
Vælg anledning

BILLEDE KOMMER 

Vælg det kort, du vil sende til kunden

Vælg eventuelt gave:
Vælg, hvad der skal sendes til din kunde:
Skriv en kort tekst til kunden. Lad dig evt. inspirere af teksterne nedenfor. Du kan kopiere én af teksterne og sætte ind her. Husk at gøre din tanke personlig. Der er Nykredit-logo på kortet, så du behøver kun at skrive "Mange hilsner [dit fornavn]". (Hvis du skriver eller indsætter en længere tekst, kan du trække i den lille trekant nederst i højre hjørne af tekst-feltet.)

Inspirationstekster

Kære [Kunde]​
Tak for sidst.​ ​Jeg synes lige, I skal have en hilsen og et stort tillykke med fødselsdagen. Jeg glæder mig, til vi ses næste gang!
​Mange hilsner
[Dig]

Kære [Kunde]​
Tak for sidst.​ ​Jeg synes lige, I skal have en hilsen og et stort tillykke med jeres nye hjem. Jeg glæder mig, til vi ses næste gang!
​Mange hilsner
[Dig]

Kære [Kunde]
​Tak for sidst.
​Jeg synes lige, du skal have en hilsen og et stort tillykke med dit nye job. ​Jeg glæder mig, til vi ses næste gang!
​Mange hilsner
[Dig]

Kære [Kunde]​

Jeg beklager meget, at I skulle vente så længe på at få jeres nye boliglån. Forhåbentlig kan disse chokoladelakridser være et lille plaster på såret.

Mange hilsner
[Dig]

Kære [Kunde]

Jeg sender dig og din familie en trøstende hilsen og mange tanker i denne svære tid.

Mange hilsner
[Dig]

Kære [Kunde]

Her blot en lille ting til dig, bare fordi. Håber alt er vel hos dig!

Jeg glæder mig, til vi ses næste gang!

Mange hilsner

[Dig]

Kære [Kunde]

En ny æra står for døren. Jeg håber, du er klar til at nyde dit otium, og tiden det bringer til enten at starte nyt, genoptage gammelt eller noget helt andet. Jeg glæder mig, til at vi ses næste gang!

Venlig hilsner

[Dig]

Kære [Kunde]

Stort tillykke med salget af din virksomhed! Det må være noget helt særligt at se sit livsværk blomstre og få anerkendelse, som det er at sælge videre. Håber du har lejlighed til at trække vejret helt ned i maven og mærke hvor særlig denne tid er. 

Mange hilsner

[Dig]

Kære [Kunder]

Ønsker jer et stort og varmt tillykke med jeres bryllup! Jeg håber, I havde en fantastisk dag med en masse nye, gode minder at glædes over. 

Mange hilsner

[Dig]

Flytte hjemmefra
Kære [Kunde]​
​Du har nok stadig travlt med at pakke flyttekasser ned og ud, så jeg tænker, at du måske trænger til lidt energi. ​Jeg håber, du falder rigtig godt til og bliver glad for at bo i dit nye hjem.
​Mange hilsner
[Dig]

Eksamen
Hej [Kunde]​
​Nu er det snart eksamenstid, og jeg tænker derfor, at du måske trænger til lidt energi. ​Jeg krydser fingre for, at det går rigtig godt.​ 
Mange hilsner
[Dig]

Familieforøgelse

Kære [kunder]
Sikke en særlig tid det må være for jer i øjeblikket: forældre. Det er stort! Et hjerteligt tillykke med jeres lille pige. Ønsker jer alt det bedste i den kommende tid! 

Mange hilsner

[Dig]