Bedst til Private Banking i Danmark

I Nykredit Private Banking arbejder vi hårdt på vedvarende at skabe overskud for vores kunder og på hele tiden at forbedre de tilbud, vi har.

Den 6. februar 2018 blev Nykredit kåret som "Bedst Private Banking i Danmark" af magasinet Euromoney i deres årlige survey - Private Banking and Wealth Management. Det er tredje pris på seks måneder. I oktober 2017 vandt Nykredit Privat Banking The Bankers pris som Danmarks bedste. En pris der uddeles af erfarne professionelle rådgivere inden for bl.a. formueforvaltning. Senere på efteråret offentliggjorde Prospera resultaterne af deres årlige undersøgelse blandt danske private banking kunder. Her stemte kunderne Nykredit Private Banking ind på en førsteplads. Med Euromoney's pris, fås nu også branchens ord for, at Nykredit Private Banking er Danmarks bedste.

Priserne er et hædersbevis, men vores fokus er hele tiden på dig. Hvad er dine drømme, og kan vi sammen gøre noget for at øge dit overskud?

Global Private Banking

Internationale eksperter har for PWM/The Banker, som er en del af Financial Times group kåret Nykredit Private Banking som bedst til Private Banking I Danmark i 2017. 

Prospera

Prospera, som er et anderkendt svensk analyseinstitut, der laver undersøgelser i Skandinavien, har foretaget en undersøgelse blandt danske private banking kunder, som har vurderet Nykredit Private Banking, som Bedst til Private Banking i Danmark i 2017.

Euromoney Bedste Private Banking

Finansmagasinet Euromoney årlige survey, Private Banking and Wealth Management har i 2018 kåret Nykredit Private Banking som "Bedst til Private Banking i Danmark". Læs mere om kåringen her.

Private Banking International

En international jury af branchefolk har for Private Banking International, som er et internationalt anerkendt Private Banking analysehus, tildelt Nykredit Private Banking juryens særlig pris.

Wealthbriefings

En international jury af branchefolk har for Wealthbriefings, som er et internationalt anerkendt Private Banking analysehus, tildelt Nykredit Private Banking en anerkendelse som highly commended.