Velkommen til Next Generation

JEG ER DIN PERSONLIGE RÅDGIVER

Jeg hedder Emma Nielsen, og jeg har fornøjelsen af at byde dig velkommen i Next Generation. Vil du vide mere om mig, inden vi aftaler at mødes? Og om det, du får adgang til ved at sige ja til Next Generation? Så finder du det her:

Jeg er opvokset i Søborg og bor i dag i Vanløse med min kæreste. Ved siden af jobbet som Private Banker studerer jeg HD i finansiel rådgivning. Meget af min fritid går med skole, men jeg holder meget af at være aktiv, for det giver mig energi. Jeg dyrker yoga i min fritid og tager gerne på aktive rejser to gange om året, hvor turene blandt andet går til Asien.

Sådan starter vi op
Det er vigtigt, at vi lærer hinanden at kende, for det er forudsætningen for at lave en strategi, der er tilpasset dine ønsker og behov. Derfor starter vi med at mødes, inden du beslutter dig for at blive en del af Next Generation. Når vi har haft vores første møde, beslutter du dig – og siger du ja, afgør du selv, om vi fra gang til gang mødes eller ringer sammen.

Din fremtid
Som rådgiver har jeg stort fokus på at hjælpe dig med at indfri dine drømme og ønsker for fremtiden. Sammen finder vi balancen mellem dit liv i dag og dine fremtidsønsker og lægger derefter en strategi for din økonomiske fremtid. Det vigtigste for mig er, at du er tryg ved dine økonomiske beslutninger, både nu og i fremtiden.

Jeg glæder mig til at møde dig og høre om dit liv og dine ønsker.

Særlige fordele til særlige kunder

I Nykredit Private Banking Elite rådgiver vi formuende privatpersoner. En stor formue består ofte af mange aspekter og kræver derfor en mere avanceret rådgivning end den, de fleste bankkunder har brug for. Rådgivningsbehovet er ofte mere specialiseret, så vi har ofte flere typer af rådgivere i spil, fx investeringsrådgivere, formuerådgivere og erhvervsrådgivere.

Ud over specialiseret rådgivning byder Private Banking Elite på ekstra attention i form af en rådgiver, der kender sine kunder, invitationer til særlige events, adgang til netværk og eksklusive fordele.

 

Få alle fordelene og dedikeret rådgivning nu

Med Next Generation inviterer vi næste generation med i Private Banking Elite. Så selvom du endnu ikke er formuende, eller formuen ikke er stor endnu, kan du få glæde af alle fordelene: ekstra attention, netværk, events og eksklusive fordele. Du får naturligvis også dedikeret rådgivning – af både din egen Next Generation-rådgiver og af specialister, når det er relevant. Du kan få rådgivning om stort og småt, bl.a.:

  • SU og studieøkonomi
  • Ophold i udlandet
  • Opstart som iværksætter
  • Førstegangs-boligkøb og overtagelse af forældrekøb
  • Investering af arv og gave
  • Generationsskifte

Vi lægger vægt på, at du har din egen rådgiver - som ikke er den samme som dine forældres. Det sikrer dig både den højeste grad af fortrolighed og rådgivning med respekt for og kendskab til din familie.

Vil du vide om Next Generation, er du velkommen til at ringe
eller skrive til mig.

Telefon: 44 55 93 78
E-mail: enie@nykredit.dk 

Eller følg mig på LinkedIn

Er der sket noget i dit liv, som påvirker din økonomi? Måske skal du have budgettet til at hænge sammen på SU? Måske skal du købe din første bolig eller flytte sammen med kæresten? Måske skal du giftes? Eller måske skal familien forøges?

Uanset hvilken ny situation du står i, kan det være godt med inspiration og god råd. Vi har derfor samlet nogle artikler og gode råd til dig, når din økonomi står over for større ændringer.

Læs vores inspirationsartikler og få gode råd til, når din økonomi står over for større ændringer