Velkommen til Nykredit Private Banking Elite

Mød din rådgiver

PRIVATE BANKER

Mit navn er Nanna Olsen, og jeg er Private Banker. Det er utrolig betydningsfuldt for mig, at mine kunder er helt trygge ved at træffe deres beslutninger på baggrund af mine anbefalinger, og derfor går jeg meget op i at oversætte komplekse problemstillinger til konkrete løsninger. I sidste ende handler mit arbejde om at give afklaring om forventninger til fremtiden og give bedst mulig plads til de ting, der betyder allermest.

Læs mere om mig og Private Baking Elite
Telefon: 44 55 37 92
Email: naol@nykredit.dk

INDEN VORES MØDE

Min ambition er at se verden gennem dine øjne, så jeg kan forfølge de økonomiske muligheder, der passer præcis til dig.

Derfor vil jeg inden vores første møde sætte mig grundigt ind i, hvem du er, og hvordan jeg kan gøre en forskel for dig.

Du kan med fordel sende mig disse dokumenter inden vores møde: Seneste regnskab, koncernstruktur, årsopgørelse og pensionsInfo.

 

Hvis du ikke er kunde i Nykredit i forvejen,  kan du allerede nu oprette dig som kunde med Nykredit FastConnect. Det tager ca. 10 minutter.

Vi giver dig viden, du kan bruge til noget

Hver uge opdaterer vi dig med relevant og håndgribelig viden i artikler, podcast og på video, der kan hjælpe dig med at navigere finansielt og træffe de rigtige beslutninger.

Følg med på Investor Insights

Bedst til private banking i Danmark

Nykredit blev i starten af 2018 blevet kåret som "Bedste Private Banking i Danmark" af magasinet Euromoney i deres årlige survey. I  2017 blev Nykredit Private Banking tildelt The Bankers pris som Danmarks bedste. En pris der uddeles af erfarne professionelle rådgivere inden for bl.a. formueforvaltning. Også kunderne har vurderet os, som Danmarks bedste til private banking i Prospera's  årlige undersøgelse blandt danske private banking kunder.

Læs mere om priserne