Visa Infinite kreditkort

En af verdens mest eksklusive kreditkort giver dig overskud i det daglige.

De fleste af vores kunder har et kreditkort, som giver fordele på udvalgte områder. Med det eksklusive Visa Infinite-kreditkort hæver vi overliggeren. Kortet giver dig et ekstraordinært udvalg af muligheder inden for rejser, mad, shopping og livsstil generelt.

I Nykredit Private Banking kan vi som de eneste i Danmark tilbyde dig adgang til det eksklusive Visa Infinite-program, hvis du har en Private Banking Elite Ultima- eller Ultima+- aftale.

Visa Infinite er kreditkortet til dig, som har et særligt behov for fleksibilitet, handlefrihed og service på et højt niveau. Hvis du fx befinder dig i en lufthavn på den anden side af jorden og har behov for at ændre din flybillet, har du mulighed for at snakke med en dansktalende concierge, hvilket sikrer, at der ikke sker misforståelser. Nykredit Concierge kan håndtere alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om andre gøremål.

Med Visa Infinite følger muligheden for spændende og uventede oplevelser og et blik for de små, men vigtige detaljer. Lad Nykredit Concierge komme med forslag til din næste rejse, bryllupsdag, eller gaven til svigermor. Du kan også bede dem om hjælp til at skaffe billetter til arrangementer som fx koncerter og sportsbegivenheder, eller lade Concierge booke bord til dig på restauranter. 

Fordele:

  • Visa Infinite giver handlefrihed og fleksibilitet og har som noget helt specielt en mulighed for en kreditramme op til 500.000 kr.
  • Fri adgang til concierge service for både kortets ejer samt familie-kortholder
  • Loungeadgang
  • Udvidet kundeservice ved mistet kreditkort
  • Et af markedets mest omfattende forsikringsprogrammer på alt fra skirejsen til hole-in-one på golfbanen
  • Betal uden at sætte dit kort i terminalen med Visa Infinite kontaktløs

Visa Infinite kontaktløs

Du kan betale kontaktløst i hele verden i kortterminaler, der har det kontaktløse symbol. Det er nemt, hurtigt og sikkert!

  • Nemt: Når du betaler kontaktløst, holder du blot kortet op til det kontaktløse symbol på terminalen, og din betaling bliver gennemført. Ved betalinger over 200 kr. skal du som i dag taste din pinkode, men du behøver ikke sætte kortet i terminalen.
  • Hurtigt: Hvis du køber for mindre end 200 kr., skal du hverken indtaste pinkode eller køre dit kort igennem terminalen. Du er hurtigt videre.
  • Sikkert: Kortet kan kun registrere betalingen én gang – så du kan ikke komme til at betale for samme vare to gange. Af sikkerhedsmæssige årsager vil du også lejlighedsvis blive bedt om indtaste din pinkode – også selvom dit køb er under 200 kr. Det sker for at sikre os, at kortet er i rette hænder.