Sammen skaber vi mere til flere

I Nykredit er vi ikke helt som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi er også en forretning ejet af en forening – og det er det, der gør hele forskellen.

Vi er dér, hvor der er brug for os

At være foreningsejet betyder også, at vi sikrer stabile og billige lån til hele Danmark. Til dig, der bor i egen murstensvilla. Dig, der vil låne til et nyt græstag. Dig, der vil købe din allerførste lejlighed. Dig, der vil drive din bedstefars landbrug videre. Og dig, der brænder for at gøre forretningsdrøm til virkelighed.

Vi er dér, hvor der er brug for os. Faktisk står vi sammen med vores partnere i Totalkredit for over 40 % af alle realkreditlån til private boligejere. Og for 65 % af udlånet uden for de større byer. Fordi vi tror på hele Danmark og ser det som vores ansvar at bidrage til det samfund, vi er en del af.

Vi deler vores fremgang med dig

Når det går godt i forretningen, deler vi fremgangen med kunderne. For eksempel giver Nykredit i 2018 og 2019 mere end 2 mia. kr. tilbage til boligejerne og 400 mio. kr. til virksomhederne.