Webinar: Kom godt i gang med at energirenovere boligen

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.

Få et Grønt BoligLån

Prøv energiberegneren

Energiberegneren giver dig et overblik over, hvilke forbedringer dit hus med fordel kan gennemgå for at blive mere grøn og samtidig give nogle besparelser i dit varmeregnskab. Indtast din adresse i beregneren nedenfor og se, hvor du kan spare penge ved at energirenovere.

Prøv her

Se, hvor meget du får i ForeningsFordele

Vi er ejet af en forening, og derfor kan du som kunde få særlige fordele - vi kalder det ForeningsFordele. Overskuddet fra foreningen giver vi nemlig tilbage som rabatter og tilskud til alle de kunder, der kan få ForeningsFordele. 

Se. hvor meget du får