Bolig

Køb bolig i udlandet

Køb din bolig i Frankrig eller Spanien med dansk realkredit.

Drømmer du om bolig i udlandet?

Vi gør det nemt og trygt for dig at købe din franske eller spanske drømmebolig. Vi er med dig hele vejen og hjælper med kontakten til lokale myndigheder og rådgivere – og med at låne penge til din nye bolig. Hele processen foregår på dansk.

  • Vi låner dig penge til at købe den bolig, du drømmer om - og vi gør det på samme måde, som når du finansierer et boligkøb i Danmark.
  • Vi står til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning om forholdene i dit nye land.
  • Vi giver dig et overblik over dine muligheder og hjælper dig med at tilrettelægge finansiering, opsparing og investering.

Prøv vores beregner, og se, hvad du kan købe bolig for i Spanien eller Frankrig.

Hvor vil du gerne købe bolig?

Bliv medejer af unikke ferieboliger i Europa med 21-5

Hos 21-5 kan du blive medejer af unikke ferieboliger i Europa som fx Spanien og Italien. Vælg mellem forskellige boliger alt efter behov. Vi samarbejder med 21-5 og hjælper dig med at finansiere din ejerdel af ferieboligerne.

Hør mere om dine muligheder

Udfyld vores formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Felter markeret med * er obligatoriske

Er du allerede kunde i Nykredit?
0/512

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på kundeservice@nykredit.dk og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Bliv klogere på boligkøb i udlandet

Hvad koster det?

Regn på, hvad det vil koste dig at låne penge til en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.

Når du flytter til udlandet

At flytte til udlandet er en stor beslutning. Uanset om det er for en kortere eller længere periode, er der flere forhold, du skal være opmærksom på, når du rykker teltpælene op og flytter uden for Danmarks grænser.

International BoligNyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende nyheder om køb af bolig i udlandet og boligprisudviklingen i Frankrig og Spanien.