Bolig i udlandet

Boligkøb i Spanien

Få en tryg bolighandel i Spanien med dansk realkredit.


Gør din spanske boligdrøm til virkelighed

Mallorca udsigt

Få en nem og tryg bolighandel, når du køber bolig i udlandet. Vores danske rådgivere har et omfattende kendskab til Spanien og spanske bolighandler, og vi har et bredt netværk af lokale ejendomsmæglere, advokater og rådgivere. Sammen hjælper vi dig i mål med din spanske boligdrøm.

Vi tilbyder lån til boliger i Spaniens byzoner langs middelhavskysten, op til 15 km. ind i landet samt på Mallorca.

Ring på +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16, eller send os dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Hvad koster det?

Regn på, hvad det vil koste dig at låne penge til en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.

Låneprocessen trin for trin

Få det fulde overblik over processen, når du skal købe bolig i Frankrig eller Spanien. Se, hvordan det foregår trin for trin, uanset om du skal købe nyt eller låne i friværdien i din udenlandske bolig.

Ejendomshandel i Spanien

Hvad skal du vide, og hvad skal du huske, når du køber bolig i Spanien? Se vores liste med gode råd og nyttige oplysninger – alt det, du gerne vil vide, inden du går i gang med at købe.

Mød vores rådgivere

Nykredit i Spanien

Sol, sommer og fantastiske omgivelser. Lad os hjælpe med alt, der handler om din nye bolig i Spanien. Vi har haft kontorer siden 2004 og kender områderne til fingerspidserne.

Nykredit i København

Vores internationale kontor i København hjælper dig igennem processen fra start til slut, når du skal købe bolig i udlandet.

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig i Spanien, vil du vide, hvor meget du kan købe for, eller låne i friværdien i din spanske bolig? Download låneansøgningen, og følg vejledningen.