Nykredit Private Banking kåret som bedst i Danmark

For femte år i træk vinder Nykredit en Global Private Banking Award og kan kalde sig bedst til Private Banking i Danmark.

Hvert år inviterer Financial Times til Wealth Management Summit, hvor de sætter fokus på de nyeste strømninger indenfor formueforvaltning og uddeler prisen til de banker, der gør det bedst inden for private banking.

For femte år i træk løber Nykredit i 2021 med prisen for Best Private Bank in Denmark.

”Det er en anerkendelse, som vi er meget stolte og ydmyge over at få. Hver dag gør vi os umage for at yde en service i verdensklasse, hvor vi kommer hele vejen rundt om vores kunders økonomi og hjælper dem med at realisere deres drømme. Derfor forholder vi os hele tiden til, hvad der er vigtigst for vores kunder lige nu – og målretter bl.a. nye, attraktive investeringsmuligheder, ligesom vi indgår nye samarbejder, så vi imødekommer vores kunders behov,” siger Lotte Månsson, direktør for Private Banking i Nykredit.

Det er anden gang i år, at Nykredit – for femte år i træk – bliver kåret som bedst til Private Banking. I oktober udkom nemlig Prospera-analysen , hvor de danske kunder igen pegede på, at Nykredit gør det bedst på det danske Private Banking-marked.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Global Private Banking Awards

  • 2021 er det femte år i træk, hvor Nykredit kåres som 'Best Private Bank in Denmark’.
  • Financial Times dækker den finansielle sektor gennem to medier: The Banker og Professional Wealth Management. Det er de to finansmedier, der på baggrund af indstillinger, kårer vinderne af Global Private Banking Awards.

Læs mere

Bedst til Private Banking

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange.

Læs nyheder om investering på Investor Insights

Hold dig opdateret med artikler, videoer og de nyeste podcasts om aktuelle finansnyheder på Nykredit Investor Insights.

Find dit lokale Private Banking-center

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00, eller kontakte dit lokale Private Banking center.