Sustainable Solutions & Advisory

Sustainable Solutions & Advisory hjælper virksomheder med ESG Advisory og har specialistkompetencer inden for finansieringsløsninger af vedvarende energi og infrastrukturaktiver.

Elmaster

ESG Advisory

ESG Advisory kombinerer rådgivningskompetencer med en dyb forståelse for de samfundsmæssige trends og reguleringen inden for bæredygtighed, der påvirker virksomhederne. Teamet har opbygget unikke kompetencer omkring ESG i vores helhedsrådgivning af kunderne blandt andet gennem aktiv brug at ESG ratings.

Solcelleanlæg med vindmøller i baggrunden

Renewable Energy & Infrastructure

I Nykredit arbejder vi for den bæredygtige omstilling blandt andet ved långivning til vedvarende energi og infrastruktur aktiver. Vi er førende i brugen af fleksible realkredit løsninger til en lang række af forskellige aktiver og har mulighed for at tilbyde grøn realkredit-, bank- og obligationsfinansiering.

Krystallen om dagen

Sustainable Finance

Nykredit tilbyder en række Sustainable Finance løsninger, herunder grønne realkreditlån og byggelån, Sustainable DCM-udstedelser og lån som er linket op til virksomhedernes ESG-mål. Nykredits Green Bond Framework sætter rammen for, hvilke aktiver der kan finansieres med grønne obligationer og banklån i Nykredit.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Henrik Bøhm Rasmussen

Head of Corporate Banking

Telefon: +45 44 55 19 10

Mail: heb@nykredit.dk

Torben Krogh

Managing Director

Telefon: +45 44 55 19 13

Mail: tokr@nykredit.dk

Mads Vægter Rasmussen

Associate Director

Telefon: +45 44 55 19 11

Mail: MVR@nykredit.dk