Energy & Infrastructure

Vi hjælper virksomheder med specialistkompetencer inden for energi og infrastruktur samt finansieringsløsninger af vedvarende energi og infrastrukturaktiver.

Advisory

Nykredits Advisory team fokuserer primært på energi og Infrastruktur sektoren i et forsøg på at kombinere markedsledende corporate finance rådgivningstjenester med en dyb forståelse af de lokale politiske, kommercielle og lovgivningsmæssige rammer i denne sektor.

Teamet arbejder på tværs af en bred produktpalette, herunder M&A, kapitalstrukturovervejelser samt strategisk og taktisk rådgivning på tværs af alle delsektorer inden for energi og Infrastruktur.

Renewable Energy & Infrastructure

I Nykredit arbejder vi for en mere bæredygtig omstilling blandt andet ved långivning til vedvarende energi og infrastruktur aktiver. Vi er førende i brugen af fleksible realkredit løsninger til en lang række af forskellige aktiver og har mulighed for at tilbyde grøn realkredit-, bank- og obligationsfinansiering.

Sustainable Finance

Nykredit tilbyder en række Sustainable Finance løsninger, herunder grønne realkreditlån og byggelån, Sustainable DCM-udstedelser og lån som er linket op til virksomhedernes ESG-mål. Nykredits Green Bond Framework sætter rammen for, hvilke aktiver der kan finansieres med grønne obligationer og banklån i Nykredit.

Mads Terkildsen photo

Mads Terkildsen

Head of Leveraged Finance & Energy & Infrastructure

  • Telefon: +45 44 55 19 40
Dorte Sørensen photo

Dorte Sørensen

Managing Director

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.