Handel med udlandet

Overvejer din virksomhed eksport eller import på nye markeder, eller indgår din virksomhed allerede forretninger med kunder og leverandører i udlandet, så er der en række forhold din virksomhed skal forholde sig til, da I er længere væk fra kunder og leverandører både fysisk, juridisk og kulturelt, end på det danske hjemmemarked.

Containere der fragtes

I Nykredit vil vi gerne hjælpe med at give overblik, muligheder og tryghed for din virksomhed, og udarbejde den mest optimale løsning for din virksomhed. Nogle gange skal man tage chancer for at blive en succesfuld virksomhed, men det betyder ikke at man skal tage unødige risici.

Nykredit tilbyder en række muligheder for at begrænse valuta-, lande-, leverandør- og kunderisici, og samtidig sikre et godt overblik og en administrativt god løsning for din virksomhed.

Vi tilbyder

Trade Finance

I Nykredit har vi ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet. Du får hjælp til at afdække nogle af de risici, der kan opstå, når der handles med udlandet.

FX Online – Valutahandel i Nykredit

FX Online er Nykredits online handelsplatform til dig, som har et erhvervsmæssigt behov for at handle og/eller afdække valutaflow og valutarisici.

EIFO - Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Nykredit samarbejder med EIFO Danmarks Eksport- og Investeringsfond for at hjælpe danske eksportører.

Udenlandske konti

Med en udenlandsk konto kan dine kunder betale via lokale betalingssystemer i egen valuta, og din virksomhed kan betale leverandører i pågældende valuta.

Betalinger til og fra udlandet

Når det drejer sig om betalinger til og fra udlandet, har Nykredit stor ekspertise på en lang række områder.

Nyttige links

Remburs

Rembursen er en af de sikreste betalingsformer i international handel.

Inkasso

Udenlandsk inkasso er en hurtig og enkel betalingsform, der samtidig mindsker dine risici.

Garantier

Ved internationale handler kan der stilles en bankgaranti som sikkerhed for erstatning i tilfælde af brud på kontrakten.