Virksomhedstyper

I Nykredit tror vi på, at det kræver viden og indsigt at kunne rådgive vores kunder bedst muligt. Jo mere specialiseret virksomhedstype, jo større er kravene til vores indsigt. Derfor har vi specialiseret os i rådgivning til en række forskellige brancher, og din rådgiver vil have et dybdegående kendskab til hverdagen og virkeligheden i netop din branche.

Det kan du få i rabat

Som erhvervskunde med realkreditlån i Nykredit kan du få en rabat på 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt til og med 2020. Erhvervskunder, der samlet har lån på over 20 mio. kr., kan få rabat af de første 20 mio. kr. Hvor mange ErhvervsKroner, du derefter kan få, vil afhænge af flere forhold, bl.a. Nykredits resultater, og hvilket tilskud Nykredit måtte modtage fra Forenet Kredit.

Samtidig kan erhvervskunder med realkreditlån i Totalkredit få KundeKroner. Læs mere om KundeKroner for Totalkredits erhvervskunder

Specialiseret rådgivning

Nogle brancher kræver ekspertise og særlig viden om fx regulering. Derfor tilbyder vi specialiseret rådgivning til en række brancher. Din rådgiver vil have et dybdegående kendskab til hverdagen og virkeligheden i netop din branche.

Vælg den ErhvervsBank, der passer dig

Corporate & Institutional Banking

Nykredit Corporate & Institutional Banking tilbyder en palet af produkter og services, som kan løse de finansielle behov for store erhvervsvirksomheder og institutionelle kunder