Virksomhedstyper

I Nykredit tror vi på, at det kræver viden og indsigt at kunne rådgive vores kunder bedst muligt. Jo mere specialiseret virksomhedstype, jo større er kravene til vores indsigt. Derfor har vi specialiseret os i rådgivning til en række forskellige brancher, og din rådgiver vil have et dybdegående kendskab til hverdagen og virkeligheden i netop din branche.

Bank til ejerledere

Rigtig mange som ejer og leder sin egen virksomhed er vant til at sidde med de fleste beslutninger selv. Og tiden kan blive en knap faktor i en hverdag fyldt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi i Nykredit ErhvervsBank specialiseret os i sparring med skarpt fokus på dig og din virksomhed – og med en baggrund og viden, som matcher dine udfordringer.

Læs mere om Nykredit Erhvervsbank

Specialiseret rådgivning

Nogle brancher kræver ekspertise og særlig viden om fx regulering. Derfor tilbyder vi specialiseret rådgivning til en række brancher. Din rådgiver vil have et dybdegående kendskab til hverdagen og virkeligheden i netop din branche.

Vælg den ErhvervsBank, der passer dig

Corporate & Institutional Banking

Nykredit Corporate & Institutional Banking tilbyder en palet af produkter og services, som kan løse de finansielle behov for store erhvervsvirksomheder og institutionelle kunder