Mastercard Business Debit

Handler du eller dine medarbejdere ofte i butikker eller via nettet ved hjælp af udlæg? Så kan et Mastercard Business Debit være med til at lette administrationen for jer.

Et Mastercard Business Debit kan bruges i forretninger, på internettet og i pengeautomater over hele verden. Fordi vi tjekker, om der er penge på kontoen, kan du kun handle i butikker, der har onlineforbindelse. Det har langt de fleste forretninger i Danmark i dag og også mange i udlandet. Alle butikker som skilter med et Mastercard-logo bør også tage Mastercard Business Debit. Hvis du er i tvivl, kan du spørge, om de accepterer debitkort.

Ansøg om et Mastercard Business Debit.

Hævegrænser

Med et Mastercard Business Debit kan du dagligt hæve 15.000 kr. i Nykredits eller andre pengeinstitutters pengeautomater. Derudover kan du dagligt købe varer for 30.000 kr. med kortet.

Se en sammenligning af Nykredits Mastercard Business-kort.

Forsikringsdækning, når skaden er sket

Se, hvem du skal kontakte, når skaden er sket - alt efter hvilken skade, der er sket.
Når skaden er sket

Se de gældende bankvilkår.

Kom godt videre

Mastercard Business

Mastercard Business er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt tilknyttede forsikringer til erhvervskunder.

Mastercard Business Platinum

Mastercard Business Platinum er et eksklusivt internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt fordelagtige rejseforsikringer.

Mastercard Business uden forsikring

Mastercard Business uden forsikring er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage til erhvervskunder.

NEM - App til udgiftshåndtering

En app, som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business og gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere udlæg og kørsel i virksomheden – nemt og hurtigt.