Background image

Kom godt gennem den grønne omstilling

Læs om rådgivning, produkter og samarbejder

Tjek vores tre abonnementer

Vælg nemt og hurtigt det abonnement, der passer bedst til dig og din virksomheds behov. Vælger du Total eller Plus får du samtidig adgang til en lang række fordele, du kan bruge i dagligdagen.

Nykredits erhvervskunder er landets mest tilfredse

Nykredits erhvervskunder har gennem flere år været blandt de mest tilfredse i branchen. Samtidig placerer Nykredit Erhvervsbank sig langt over branchegennemsnittet i de årlige tilfredshedsmålinger fra EPSI Rating.

Fordele til erhvervskunder

Med et Total- eller Plus-abonnement i Nykredit ErhvervsBank får du rabat på brugbare fordele og digitale værktøjer, som optimerer din virksomhed og sparer dig tid i en travl hverdag.

Hvilken fase er din virksomhed i?

Seneste erhvervsnyheder

Artikel Erhverv
3. juni, 2024

Gode råd til at undgå CEO fraud

Også virksomheder kan blive ramt, når kriminelle fx udgiver sig for at være chefen og beder om store pengeoverførsler - også kaldet direktørsvindel eller CEO fraud.
Artikel Erhverv
18. marts, 2024

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.
Video Erhverv
30. januar, 2024

Dansk økonomi i 2024: Grund til optimisme

Er inflationskrisen ovre? Og hvordan vil renterne udvikle sig? I denne video tager Nykredits cheføkonom Palle Sørensen temperaturen på dansk økonomi og kommer med bud på udviklingen i 2024. Her er blandt andet udsigt til medvind til husholdningerne - og til boligejere med korte lån.