Bank for ejerledere

Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring til ejerledere, både til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i virksomheden og privat.

Se, hvad vi kan gøre for dig

ErhvervsKroner

Som erhvervskunde i Nykredit får du ErhvervsKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Du får ErhvervsKroner, fordi Nykredit primært er ejet af kundernes forening, Forenet Kredit. Foreningen ønsker, at det overskud, den får fra Nykredit og Totalkredit, kommer kunderne til gode.

Læs mere om ErhvervsKroner

Bliv kunde i Nykredit ErhvervsBank

Det er nemt at blive kunde i Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank.

Du skal bare indtaste dine oplysninger online - det er hurtigt og nemt. Så vender vi tilbage til dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Start her

Hvem bliver årets gazelle?

I år kan Nykredit for første gang kalde sig Gazelle-partner. Sammen med fem andre virksomheder støtter vi kåringen af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, årets gazeller.

Prisen som årets gazelle bliver uddelt fra oktober til december 2018. Gazellekåringerne har til formål at fejre og anerkende dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder, gazellerne.

Læs mere om samarbejdet og kåringerne

Årets Ejerleder 2018

Vil du høre inspirerende oplæg om, hvordan nogle af Danmarks førende ejerledere arbejder med at skabe tillid til deres kunder og medarbejdere og vil du netværke med andre ejerledere? Så tilmeld dig kåringen af Årets Ejerleder, og glæd dig allerede nu til en række spændende oplæg.

Læs mere og tilmeld dig kåringerne her

NEM-App til udgiftshåndtering

En app som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere de udlæg og den kørsel, I har i virksomheden – nemt og hurtigt.

Læs mere om NEM-App

Få specialiseret rådgivning