Få styr på din vækststrategi

Har du ambitioner om, at din virksomhed skal vokse? Vil du udvide med nye medarbejdere, flere aktiviteter eller i gang med at eksportere? Så er det vigtigt at have styr på forretningsplan og finansieringsmuligheder.

Fem gode om vækst

Kollegaer på kontor der snakker

Vi har samlet de råd, som kan være relevante for dig, når du vil skabe vækst i din virksomhed.

Få styr på din vækststrategi

En gennemtænkt strategi sikrer, at du holder fokus på de vigtigste mål for at vækste. Vi hjælper dig gerne i gang!

Spar tid med administrative værktøjer

Tid er ofte den knappe faktor, også når du skal planlægge din exit. Brug tiden smart: Udnyt de velfungerende, administrative værktøjer, vi kan tilbyde dig – og frigiv mere tid til at få din exit på plads.

Vi kan hjælpe dig til vækst

Vækst forudsætter blandt andet, at du har de rigtige produkter, services og løsninger. Her får du et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.