Finansiering

Vi sørger for, at de finansielle løsninger bygger på din virksomheds fremdrift. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at finde den rigtige type finansiering, som passer til den enkelte virksomheds behov og økonomiske muligheder. Hvordan skal din virksomhed finansieres? Skal det fx være med banklån, erhvervskredit eller realkreditlån? Herunder kan du læse om lån, kreditter og leasing og om hvilken låntype, der passer bedst til din virksomhed.

Realkreditlån

Fastforrentet obligationslån

Med et Fastforrentet obligationslån er renten fast i hele lånets løbetid. Samtidig er der gode muligheder for at nedbringe restgælden ved omlægning af lånet, hvis renten stiger.

Fastforrentet kontantlån

Med et Fastforrentet kontantlån er renten fast i hele lånets løbetid. Det er særligt velegnet til selskaber, som kan trække et evt. kurstab fra i skat.

Tilpasningslån

Et Tilpasningslån er et realkreditlån med variabel rente. Den variable rente er typisk lavere end den faste rente, til gengæld skal du være indstillet på, at ydelsen kan stige, hvis renten stiger ved rentetilpasning.

RenteMax

RenteMax er et realkreditlån med variabel rente, men med loft over, hvor meget renten kan stige.

F-kort

F-kort er velegnet til din virksomhed, hvis du går efter den lavest mulige ydelse på virksomhedens lån. Renten er variabel, så ydelsen kan derfor stige, hvis renten stiger.

Cibor-lån

Et Cibor-lån er et variabelt forrentet obligationslån, som er baseret på den korte danske pengemarkedsrente (Cibor).

Forhåndslån

Forhåndslån er et realkreditlån, der optages til finansiering af byggeprojekter. Det kan optages, inden byggeprojektet påbegyndes eller i løbet af byggeperioden.

Euriborlån

Euribor-lån er et variabelt forrentet obligationslån i euro, som er baseret på den korte rente Euribor.

Eurolån

Med finansiering i euro kan erhvervskunder kombinere fordelene ved traditionelle realkreditlån med fordelene ved lån i fremmed valuta.

Rentetilpasning - juli 2018

Se vores rådgivningsbudskaber

Dagens obligationskurser

Nyt realkreditlån

Aktuel renteprognose

Rente på Cibor, Cita, Euribor og RenteMax

Aktuelle renter og ydelser

Banklån og -kreditter

Erhvervskredit

Med en Erhvervskredit har du mulighed for at få en kredit, som giver dig stor fleksibilitet i forhold til din virksomheds finansiering.

Erhvervslån

Du kan finansiere op til 100% af din investering med et banklån.

Byggekredit

Inden byggeriet påbegyndes eller undervejs i byggeprojektet, kan en Byggekredit optages.

Valutakredit

Med en aftale om Valutakredit (multicurrency) får din virksomhed en fleksibel og nem mulighed for at tilknytte forskellige valutaer til virksomhedens driftkreditter.

Valutalån

Med Valutalån får din virksomhed en fleksibel og nem mulighed for frit at omlægge lån mellem forskellige valutaer.

Eksportkredit

Nykredit tilbyder danske eksportvirksomheder og underleverandører til eksportvirksomheder eksportkreditter med kaution fra Eksport Kredit Fonden.

Leasing

Nykredit Leasing

Hos Nykredit Leasing kan I lease stort set alt inden for drifts- eller anlægsmateriel. Vi hjælper jer med at finde den løsning, der passer jer bedst.

Nykredit Flexleasing

Nu kan vi tilbyde flexleasing til både privat- og erhvervskunder. Enkelt, fleksibelt og gennemskueligt. Bilmærke og model bestemmer du selv.