Dine fordele i Nykredit ErhvervsBank

Med et Total- eller Plus-abonnement i Nykredit ErhvervsBank får du rabat på brugbare fordele og digitale værktøjer, som optimerer din virksomhed og sparer dig tid i en travl hverdag.

Effektiv økonomistyring

Acubiz rejseafregning

Acubiz rejseafregning er en app, som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business og gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere udlæg og kørsel i virksomheden.

Læs om Acubiz rejseafregning

Visma LogBuy Business

Som virksomhed har du sikkert ofte ønsket en købekraft som de helt store, så du kunne købe ind i mængder, der udløser mærkbare besparelser. Men det kan du nu med Visma LogBuy.

Læs mere om rabataftaler på indkøb

Dinero Pro

Regnskabsprogrammet Dinero Pro er til dig, der hellere vil bruge tid på din virksomheds kerneprodukt end på at lave regnskab. Er du erhvervskunde i Nykredit, så tilbyder vi en unik rabatmulighed på Dinero Pro.
Få et brugervenligt regnskabsprogram

Corpay One

Få rabat på Corpay One, der automatiserer hele dit fakturaflow. Med markedsførende bilagsscan, digitale godkendelsesflow, automatiske betalinger og smart synkronisering til dit regnskabsprogram.

Spar tid på bogføring

Bank Connect

Med Bank Connect har du mulighed for at integrere din virksomheds økonomisystemer med din netbank.
Om Bank Connect

MobilePay

Med MobilePay får du mulighed for at modtage betaling fra 3,2 mio. brugere. Du kan vælge mellem fem forskellige løsninger
Betaling med MobilePay

Skræddersyede forsikringer til virksomheder

Vi samarbejder med Privatsikring - en del af Alm. Brand Group - så I kan få erhvervsforsikringer, der passer til jeres virksomhed.

LÆS MERE FOR ERHVERVSFORSIKRINGER

Opstart & jura

Skab en succesfuld virksomhed

Som medlem af Startup Central er det nemmere, billigere og mere gennemskueligt at blive og være iværksætter. Alt en iværksætter har brug for er samlet ét sted – Netværk, coaching, partnere & viden.

Læs mere om Startup Central

Legal Desk

​Med Legal Desks automatiske formularer kan du nemt og billigt danne dine egne juridiske dokumenter. Formularerne er udarbejdet af advokater og omfatter bl.a. hjælp til selskabsstiftelse og ansættelseskontrakter.
Læs mere om Legal Desk

Viden & indsigt

Nem ESG-rapportering med Valified

Valified er et digitalt værktøj, som gør det nemt og tidsbesparende at leve op til de stigende rapporteringskrav til bæredygtighed.

Læs mere om Valified

Børsen Pro Selvstændig

Få gratis adgang til Børsens specialmedie, Børsen Pro Selvstændig, som beriger dig med viden og inspiration målrettet ejere og ledere i mindre virksomheder.
Se rabatordning på abonnement

Effektivt Landbrug

Prøv en gratis onlineadgang til Effektiv Landbrug i en tidsbegrænset periode. Effektivt Landbrug er et medie fyldt med viden og inspiration målrettet ejere og ledere i landbrugssektoren.

Læs mere om Effektivt Landbrug

Forstå dine kunder

Mål din kundetilfredshed uden at drukne i administration. Tilfredse kunder er loyale kunder, der skaber større omsætning ved at købe dine produkter og ydelser igen og igen, giver input til forbedringer og anbefaler din virksomhed til andre.
Få feedback fra kunder

Fordele både hjemme og i virksomheden

I Nykredit får du adgang til en række ejerfordele, som hjælper dig i din hverdag, fx særlige rabatter til dig og din familie.
Læs mere

ErhvervsKroner

Som erhvervskunde kan du få rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.
Læs mere om Erhvervskroner

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.
Tilmeld dig Erhvervsnyt

Medarbejdere

Visma LogBuy

Giv dine ansatte og deres familier adgang til besparelser i hverdagen eller en sundere livsstil - uden at du drukner i administration og omkostninger.
Giv fordele til dine medarbejdere

Forstå dine medarbejdere​

Tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Jo mere tilfredse dine medarbejdere er, jo mere produktive og succesrige er de - og det er godt for din virksomhed.
Få feedback fra medarbejdere

AP Pension - firmapension

I samarbejde med AP Pension kan vi sammensætte en firmapensionsløsning til din virksomhed og dine medarbejdere – eller din enkeltmandsvirksomhed. Løsningen omfatter både firmapensionsordning og sundhedsforsikring.
Læs mere om AP Pension

Vælg dit abonnement

Abonnementer

Total - 349,- pr. md.*

Med Total dækker vi alle daglige bank behov for langt de fleste virksomheder, f.eks. integration til økonomisystemer og årlig revisorforespørgsel.
Læs mere om Total

Plus - 139/199,- pr. md.*

Oplagt hvis du også har et holdingselskab og har behov for flere konti, eller hvis du vil benytte vores mange fordele.

Abonnementet koster kun 139 kr. pr. måned, når du er privatkunde i Nykredit Bank med kundetilbuddet BoligBank 360, BoligBank 365 eller Private Banking. Ellers betaler du 199 kr. pr. måned.
Læs mere om Plus

Enkel - 119,- pr. md.*

Relevant for dig der har et helt enkelt bankbehov til din virksomhed.
Læs mere om Enkel

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.