Kundefordele i Nykredit ErhvervsBank

Vi arbejder hele tiden på, at kunne tilbyde dig inspirerende og anderledes kundefordele. Fordele, som du måske ikke forbinder med en erhvervsbank, men som vi helt sikkert tror på, vil bringe dig og din virksomhed foran.

Inspirerende Kundefordele

Fordele både hjemme og i virksomheden

I Nykredit får du adgang til en række ejerfordele, som hjælper dig i din hverdag, fx særlige rabatter til dig og din familie.

Kundefeedback - Er dine kunder tilfredse?

Tilfredse kunder er mere tilbøjelige til at købe dine produkter, give input til forbedringer og til at anbefale dig til potentielle nye kunder.

Medarbejdernes motivation kan ses på bundlinjen

Der er en klar sammenhæng mellem dine medarbejderes engagement og din bundlinje. Se, hvordan du kan komme i gang med at arbejde mere målrettet med dine medarbejderes motivation.

Fordelsportal - Giv din familie og medarbejdere spændende fordele

Motiverede medarbejdere har stor betydning for driften i din virksomhed og her kan små ting som rabatter gøre en stor forskel. Vi kan hjælpe dig med at give dine medarbejdere en række fordele og rabattter.

ErhvervsKroner

Som erhvervskunde kan du få rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit. Du kan få 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt til og med 2019. Du optjener ErhvervsKroner fra 1. juli. 2018.

Nykredit ErhvervsBank

Hos os er du enten ErhvervsBank eller ErhvervsBank+ kunde, og principperne er enkle. Vælger du at bruge Nykredit som primær bank til din virksomhed, tilbyder vi lavere renter, gebyrer og flere fordele til dig som kunde.