Fordele

Dine fordele i Nykredit ErhvervsBank

Med et Total- eller Plus-abonnement i Nykredit ErhvervsBank får du rabat på brugbare fordele og digitale værktøjer, som optimerer din virksomhed og sparer dig tid i en travl hverdag.

Effektiv økonomistyring

Acubiz rejseafregning

Acubiz rejseafregning er en app, som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business og gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere udlæg og kørsel i virksomheden.

Visma LogBuy Business

Som virksomhed har du sikkert ofte ønsket en købekraft som de helt store, så du kunne købe ind i mængder, der udløser mærkbare besparelser. Men det kan du nu med Visma LogBuy.

Dinero Pro

Regnskabsprogrammet Dinero Pro er til dig, der hellere vil bruge tid på din virksomheds kerneprodukt end på at lave regnskab. Er du erhvervskunde i Nykredit, så tilbyder vi en unik rabatmulighed på Dinero Pro.

Corpay One

Få rabat på Corpay One, der automatiserer hele dit fakturaflow. Med markedsførende bilagsscan, digitale godkendelsesflow, automatiske betalinger og smart synkronisering til dit regnskabsprogram.

Bank Connect

Med Bank Connect har du mulighed for at integrere din virksomheds økonomisystemer med din netbank.

MobilePay

Med MobilePay får du mulighed for at modtage betaling fra 3,2 mio. brugere. Du kan vælge mellem fem forskellige løsninger

Skræddersyede forsikringer til virksomheder

Vi samarbejder med Privatsikring - en del af Alm. Brand Group - så I kan få erhvervsforsikringer, der passer til jeres virksomhed.

Opstart & jura

TestaViva - juridisk vejledning og hjælp til erhvervskunder

Få styr på stiftelse af selskaber, ansættelseskontrakter, direktørkontrakter m.m. til fordelagtige, faste priser hos vores samarbejdspartner TestaViva.

Legal Desk

​Med Legal Desks automatiske formularer kan du nemt og billigt danne dine egne juridiske dokumenter. Formularerne er udarbejdet af advokater og omfatter bl.a. hjælp til selskabsstiftelse og ansættelseskontrakter.

Viden & indsigt

Kom i gang med ESG

Vi har samlet inspiration, viden og værktøjer, der gør det lettere at komme i gang med ESG-arbejdet.

Fordele både hjemme og i virksomheden

I Nykredit får du adgang til en række ejerfordele, som hjælper dig i din hverdag, fx særlige rabatter til dig og din familie.

ErhvervsKroner

Som erhvervskunde kan du få rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.

Medarbejdere

Visma LogBuy

Giv dine ansatte og deres familier adgang til besparelser i hverdagen eller en sundere livsstil - uden at du drukner i administration og omkostninger.

AP Pension - firmapension

I samarbejde med AP Pension kan vi sammensætte en firmapensionsløsning til din virksomhed og dine medarbejdere – eller din enkeltmandsvirksomhed. Løsningen omfatter både firmapensionsordning og sundhedsforsikring.

Vælg dit abonnement

Total

Med Total dækker vi alle daglige bank behov for langt de fleste virksomheder, f.eks. integration til økonomisystemer og årlig revisorforespørgsel.

Plus

Oplagt hvis du også har et holdingselskab og har behov for flere konti, eller hvis du vil benytte vores mange fordele.

Abonnementet bliver billigere, når du er privatkunde i Nykredit Bank med kundetilbuddet BoligBank 360, BoligBank 365 eller Private Banking.

Enkel

Relevant for dig der har et helt enkelt bankbehov til din virksomhed.

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.