Visma LogBuy – Fordelsportal for dine medarbejdere

Motiverede medarbejdere har stor betydning for driften i din virksomhed, og her kan små ting som fx adgang til en fordelsportal med gode rabatter gøre en stor forskel.

Simple goder som rabatter kan have stor betydning for produktiviteten, engagementet, loyaliteten og tilfredsheden blandt dine medarbejdere – og dermed væksten i virksomheden.

Derfor tilbyder vi dine medarbejdere rabataftaler, som kan give dem og deres familier besparelser i hverdagen, eller som kan være med til at tilskynde en sundere livsstil.

Det hele er samlet i en app og på et website, og du har ingen administration i forhold til medarbejdergodet.

Hvorfor tilbyder vi denne service?

Fordi vejen til succes går gennem dine ansatte og deres engagement i din virksomhed. Vi vil gerne være med til at hjælpe dig med mindske din administration og øge loyaliteten og tilfredsheden blandt dine medarbejdere, og ikke mindst at holde på dine nøglemedarbejdere.

Hvad får du?

Dine medarbejdere kan via appen finde tusindvis af rabataftaler i hele landet. Der er ingen administration, da kontakten foregår direkte mellem dine medarbejdere og leverandøren.

Ydelsen leveres af Visma LogBuy, som giver adgang til ca. 3.000 rabataftaler i hele Danmark. Nykredit formidler aftalen på vegne af Visma LogBuy, og samarbejdet foregår mellem dine medarbejdere og Visma LogBuy.

Vil du vide mere

Du velkommen til at kontakte os på 70 10 90 10 eller tage direkte fat i din rådgiver, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan give dine medarbejdere fordele.