Bank til ejerledere

Driver du din egen virksomhed og savner en personlig rådgiver, der interesserer sig for din samlede økonomi og dens fremdrift, så er Nykredit ErhvervsBank måske noget for dig.

Få sparring med Nykredit ErhvervsBank

Rigtig mange som ejer og leder sin egen virksomhed er vant til at sidde med de fleste beslutninger selv. Og tiden kan blive en knap faktor i en hverdag fyldt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi i Nykredit ErhvervsBank specialiseret os i sparring med skarpt fokus på dig og din virksomhed – og med en baggrund og viden, som matcher dine udfordringer.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Erhvervsbank

Vælg det, der passer dig

Vi har valgt ikke at have pakkeløsninger, så din løsning bliver skræddersyet ud fra, hvad du har brug for. Du får adgang til værktøjer som kan motivere dine medarbejdere og til at undersøge dine kunders og medarbejderes tilfredshed og loyalitet.

Hos os er du enten ErhvervsBank eller ErhvervsBank+ kunde, og principperne er enkle. Vælger du at bruge Nykredit som primær bank til din virksomhed, tilbyder vi lavere renter, gebyrer og flere fordele til dig som kunde

Specielt til ejerledere

Kundefordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til unikke værktøjer til at undersøge dine kunder og medarbejderes tilfredshed og loyalitet

Årets Ejerleder 2017

Nykredit kårer, i samarbejde med PwC, Dansk Erhverv og Finans, hvert år Danmarks dygtigste ejerleder ud fra en omfattende udvælgelsesproces. Årets Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS blev kåret som Årets Ejerleder 2017.

Ejerlederanalyser

Nykredit tager temperaturen på over 1000 danske ejerledere og sætter fokus på relevante problemstillinger og temaer. Seneste analyser ser på hvordan danske ejerledere forholder sig til vækst, frihed og virksomhedens historie.

Din privatøkonomi

Ejerfordele

Privatliv og arbejdsliv hænger tættere sammen, når man har egen virksomhed. Derfor er det både klogt og praktisk at have samme bank for både privatøkonomien og virksomheden.

Nykredit Private Banking

Få et helhedsorienteret overblik over din formue, med fokus på strategi, risiko og formueforvaltning.

Nykredit BoligBank

I Boligbanken er der tre kundetilbud: BoligBank, BoligBank 360, BoligBank 365, alt efter, hvordan du ønsker at bruge os.