Bank til ejerledere

Driver du din egen virksomhed og savner en personlig rådgiver, der interesserer sig for din samlede økonomi og dens fremdrift, så er Nykredit ErhvervsBank måske noget for dig.

Få sparring med Nykredit ErhvervsBank

Rigtig mange som ejer og leder sin egen virksomhed er vant til at sidde med de fleste beslutninger selv. Og tiden kan blive en knap faktor i en hverdag fyldt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi i Nykredit ErhvervsBank specialiseret os i sparring med skarpt fokus på dig og din virksomhed – og med en baggrund og viden, som matcher dine udfordringer.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Erhvervsbank

Vælg dit abonnement

Abonnementer

Total - 349,- pr. md.*

Med Total dækker vi alle daglige bank behov for langt de fleste virksomheder, f.eks. integration til økonomisystemer og årlig revisorforespørgsel.
Læs mere om Total

Plus - 139/199,- pr. md.*

Oplagt hvis du også har et holdingselskab og har behov for flere konti, eller hvis du vil benytte vores mange fordele.

Abonnementet koster kun 139 kr. pr. måned, når du er privatkunde i Nykredit Bank med kundetilbuddet BoligBank 360, BoligBank 365 eller Private Banking. Ellers betaler du 199 kr. pr. måned.
Læs mere om Plus

Enkel - 119,- pr. md.*

Relevant for dig der har et helt enkelt bankbehov til din virksomhed.
Læs mere om Enkel

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.

Fordele til erhvervskunder

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer. 

Læs mere om fordelene

Manglende ægtepagt kan koste din virksomhed livet

Er du virksomhedsejer og gift, kan en ægtepagt være det, der redder din virksomhed. En skilsmisse kan nemlig tvinge dig ud i en umulig deling af virksomheden, der i sidste ende kan resultere i, at du må sælge den eller lukke.

Læs mere om ægtepagt

Din privatøkonomi

Ejerfordele

Privatliv og arbejdsliv hænger tættere sammen, når man har egen virksomhed. Derfor er det både klogt og praktisk at have samme bank for både privatøkonomien og virksomheden.
Se dine ejerfordele

Nykredit Private Banking

Få et helhedsorienteret overblik over din formue, med fokus på strategi, risiko og formueforvaltning.
Læs om Nykredit Private Banking

Nykredit BoligBank

I Boligbanken er der tre kundetilbud: BoligBank, BoligBank 360, BoligBank 365, alt efter, hvordan du ønsker at bruge os.
Læs om Nykredit BoligBank