Bank til ejerledere

Driver du din egen virksomhed og savner en personlig rådgiver, der interesserer sig for din samlede økonomi og dens fremdrift, så er Nykredit ErhvervsBank måske noget for dig.

Få sparring med Nykredit ErhvervsBank

Rigtig mange som ejer og leder sin egen virksomhed er vant til at sidde med de fleste beslutninger selv. Og tiden kan blive en knap faktor i en hverdag fyldt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi i Nykredit ErhvervsBank specialiseret os i sparring med skarpt fokus på dig og din virksomhed – og med en baggrund og viden, som matcher dine udfordringer.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Erhvervsbank

Vælg det, der passer dig

Vi har valgt ikke at have pakkeløsninger, så din løsning bliver skræddersyet ud fra, hvad du har brug for. Du får adgang til værktøjer som kan motivere dine medarbejdere og til at undersøge dine kunders og medarbejderes tilfredshed og loyalitet.

Hos os er du enten ErhvervsBank eller ErhvervsBank+ kunde, og principperne er enkle. Vælger du at bruge Nykredit som primær bank til din virksomhed, tilbyder vi lavere renter, gebyrer og flere fordele til dig som kunde

Gode kundefordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til unikke værktøjer til at undersøge dine kunder og medarbejderes tilfredshed og loyalitet. Du har også mulighed for at få ErhvervsKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Se, hvilke kundefordele du kan få

Manglende ægtepagt kan koste din virksomhed livet

Er du virksomhedsejer og gift, kan en ægtepagt være det, der redder din virksomhed. En skilsmisse kan nemlig tvinge dig ud i en umulig deling af virksomheden, der i sidste ende kan resultere i, at du må sælge den eller lukke.

Læs mere om ægtepagt