Daglig drift

Som både ejer og leder af din virksomhed, er du vant til at sidde med alle beslutninger selv. Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring. Både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed.

Jagten på den ekstra time

Tid er en knap ressource, især for virksomhedsejere. Men der findes mange små og store tiltag, du kan gøre for at få mere tid i hverdagen. Vil du gerne have mere tid, kan du starte her.

Har du besøgt Nykredit ErhvervsBank på LinkedIn?

På Nykredit ErhvervsBanks LinkedIn-side får du indsigter, inspiration og gode råd til din virksomhed.

konti

ErhvervsKonto

Med en ErhvervsKonto får du adgang til MitNykredit (Nykredits netbank) og dermed en lang række funktioner, der kan gøre det nemmere og hurtigere at styre virksomhedens økonomi.

Klientkonto

En Klientkonto er en indlånskonto, som advokater kan bruge til at administrere klienternes midler.

Cash Pool

Med Cash Pool opnår virksomheder med mange bankkonti en automatisk kontostyring som minimerer renteomkostninger og giver totaloverblik over virksomhedens likviditet.

ForeningsKonto

Med en ForeningsKonto kan du administrere foreningens økonomi - fx administration af kontingenter, tilskud og løbende udgifter.

International konto

Har du kunder i udlandet, og ønsker du at samle dine kunders betalinger på en opsamlingskonto i udlandet?

Kort og betaling

Mastercard Business

Mastercard Business er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt tilknyttede forsikringer til erhvervskunder.

Mastercard Business Platinum

Mastercard Business Platinum er et eksklusivt internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt fordelagtige rejseforsikringer.

Mastercard Business Debit

Handler du eller dine medarbejdere ofte i butikker eller via nettet ved hjælp af udlæg? Så kan et Mastercard Business Debit være med til at lette administrationen for jer.

Mastercard Business uden forsikring

Mastercard Business uden forsikring er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage til erhvervskunder.

Acubiz rejseafregning

Acubiz rejseafregning er en app, som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business og gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere udlæg og kørsel i virksomheden.

Andet

MitNykredit Erhverv - Netbank

Få overblik over virksomhedens økonomi. Du kan bruge MitNykredit Erhverv på din computer, tablet eller mobil.

Nykredit Erhverv Connect

Med Erhverv Connect har du mulighed for at integrere din virksomheds økonomisystemer med din netbank.

Cash Management

Få rådgivning om en række forhold, som har betydning for virksomhedens kortsigtede likviditetsstyring og daglige håndtering af bogholderiet.

Modtag betalinger med MobilePay

Med MobilePay får du mulighed for at modtage betaling fra 3,2 mio. brugere. Du kan vælge mellem fem forskellige løsninger

Nykredit Leasing

Hos Nykredit Leasing kan I lease stort set alt inden for drifts- eller anlægsmateriel. Vi hjælper jer med at finde den løsning, der passer jer bedst.

Ophørspension

Overvejer du at afhænde din virksomhed, bør du være opmærksom på mulighederne med Ophørspension.

Arbejdsgaranti

Med en arbejdsgaranti undgår du at binde dine penge i hele byggeperioden.

Garantier

Ved internationale handler er det muligt at stille en bankgaranti som sikkerhed for erstatning i tilfælde af brud på kontrakten.

Mød Nykredit

Mød Camilla Søndergaard, ejerlederrådgiver i Aalborg

Hun er direkte og taler lige ud af posen men helst ikke om sig selv. Hun er lige dele nordjysk beskedenhed og vild konkurrencementalitet. Hun vil altid gerne vinde men også altid hylde holdet, hun er på. Mød Camilla Søndergaard, ejerlederrådgiver i Aalborg.

Mød Flemming Lippert fra Trade Finance

Flemming arbejder i alle tidszoner, taler flere sprog og forstår kulturen i lande som Peru, Kina og Indien. I sin fritid er han passioneret dykker, hvor han bruger sin evne til at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Flemming Lippert arbejder med Trade Finance i Nykredit, hvor han hjælper danske virksomheder med international handel.

Mød Anders Laurbjerg, centerdirektør i Glostrup

Han er opvokset i et kollektiv i Vendsyssel, har været selvstændig økonomisk konsulent og professionel pokerspiller, inden han blev centerdirektør i Glostrup. Mød Anders Laurbjerg, den tillidsfulde kapitalist.