Daglig drift

Som både ejer og leder af din virksomhed, er du vant til at sidde med alle beslutninger selv. Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring. Både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed.

konti

ErhvervsKonto

Med en ErhvervsKonto får du adgang til MitNykredit (Nykredits netbank) og dermed en lang række funktioner, der kan gøre det nemmere og hurtigere at styre virksomhedens økonomi.

Klientkonto

En Klientkonto er en indlånskonto, som advokater kan bruge til at administrere klienternes midler.

Cash Pool

Med Cash Pool opnår virksomheder med mange bankkonti en automatisk kontostyring som minimerer renteomkostninger og giver totaloverblik over virksomhedens likviditet.

ForeningsKonto

Med en ForeningsKonto kan du administrere foreningens økonomi - fx administration af kontingenter, tilskud og løbende udgifter.

International konto

Har du kunder i udlandet, og ønsker du at samle dine kunders betalinger på en opsamlingskonto i udlandet?

Kort og betaling

Mastercard Business

Mastercard Business er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt tilknyttede forsikringer til erhvervskunder.

Mastercard Business Platinum

Mastercard Business Platinum er et eksklusivt internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt fordelagtige rejseforsikringer.

Mastercard Business Debit

Handler du eller dine medarbejdere ofte i butikker eller via nettet ved hjælp af udlæg? Så kan et Mastercard Business Debit være med til at lette administrationen for jer.

Mastercard Business uden forsikring

Mastercard Business uden forsikring er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage til erhvervskunder.

NEM - App til udgiftshåndtering

En app, som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business og gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere udlæg og kørsel i virksomheden – nemt og hurtigt.

Andet

MitNykredit Erhverv - Netbank

Få overblik over virksomhedens økonomi. Du kan bruge MitNykredit Erhverv på din computer, tablet eller mobil.

Modtag betalinger med MobilePay

Med MobilePay får du mulighed for at modtage betaling fra 3,2 mio. brugere. Du kan vælge mellem fem forskellige løsninger

Cash Management

Få rådgivning om en række forhold, som har betydning for virksomhedens kortsigtede likviditetsstyring og daglige håndtering af bogholderiet.

Nykredit Leasing

Hos Nykredit Leasing kan I lease stort set alt inden for drifts- eller anlægsmateriel. Vi hjælper jer med at finde den løsning, der passer jer bedst.

Ophørspension

Overvejer du at afhænde din virksomhed, bør du være opmærksom på mulighederne med Ophørspension.

Arbejdsgaranti

Med en arbejdsgaranti undgår du at binde dine penge i hele byggeperioden.

Garantier

Ved internationale handler er det muligt at stille en bankgaranti som sikkerhed for erstatning i tilfælde af brud på kontrakten.