Modtag betalinger via MobilePay

Med MobilePay får du mulighed for at modtage betaling fra 3,7 mio. brugere.

Mobilepay logo

Fem forskellige løsninger

Der er fem forskellige erhvervsløsninger at vælge mellem – vi hjælper gerne med at finde den rette.

MobilePay MyShop

Med denne løsning overfører dine kunder betalinger til et 5-cifret nummer, din forretning har tilknyttet MobilePay. 

Læs mere om MobilePay MyShop

MobilePay Point of Sale

Dette er løsningen, hvis du gerne vil have MobilePay integreret i din kassefunktion. Det er nemt for både dig og dine kunder.
Læs mere om MobilePay Point of Sale

MobilePay Online

Har du en netbutik, skal du vælge denne løsning, hvor du gør det nemt og enkelt for dine kunder at gennemføre betalingen, fordi de ikke behøver at finde deres betalingskort frem.
Læs mere om MobilePay Online

MobilePay AppSwitch

Vil du gerne modtage betalinger i din app, kan du integrere MobilePay som betalingsform. Når en kunde handler i din app, hopper/switcher kunden over i MobilePay for at betale. 
Læs mere om MobilePay AppSwitch

MobilePay Subscriptions

Bruger du abonnementsbetalinger i din virksomhed, og vil du tilbyde MobilePay som betalingsform, så er MobilePay Subscriptions en løsning for dig. Dine kunder har bedre overblik og kontrol, og du får med det samme besked, hvis en kunde ændrer i sin betaling.

Læs mere om MobilePay Subscriptions

Sådan får du MobilePay

Ønsker du at modtage betalinger med MobilePay, kan du kontakte MobilePay direkte på 45 144 440 eller via mobilepay.dk. Har du spørgsmål eller behov for sparring, er du velkommen til at kontakte din rådgiver eller Nykredit Kundeservice på 70 10 90 10.

Læs mere om de mange muligheder med MobilePay

Kom godt videre

Få spændende kundefordele

Som ErhvervsBank-kunde får du adgang til en række unikke værktøjer, der giver værdi for både dig, medarbejdere og virksomheden. Få fx medarbejder- og kundefeedback, nemmere administration og meget, meget mere.

Bank Connect

Med Bank Connect har du mulighed for at integrere din virksomheds økonomisystemer med din netbank.

Corpay One

Få rabat på Corpay One, der automatiserer hele dit fakturaflow. Med markedsførende bilagsscan, digitale godkendelsesflow, automatiske betalinger og smart synkronisering til dit regnskabsprogram.