Spar 70% af den tid, du bruger på kreditorbogholderiet

Corpay One er din genvej til et fuldautomatisk fakturaflow, der sparer dig tid og penge.

Danske virksomheder bruger i gennemsnit 70.000 kroner årligt på fakturahåndtering og indberetning til staten ifølge SMVDanmark.

Er du en del af de virksomheder, der endnu ikke har digitaliseret din fakturahåndtering, så er der altså lavthængende frugter at plukke.

Med Corpay One får du en komplet betalingsplatform, der automatiserer hele dit nuværende setup, så du kan sende bilagsmapper, lange emailtråde om godkendelser og manuelle fejl på tidlig pension. Som Nykredit-kunde får du endda besparelser på dit abonnement ved Corpay One.

Vi sikrer dig rabat på Corpay One, nem opkobling via Bank Connect og adgang til en skræddersyet løsning, når du er Plus- eller Total-kunde i Nykredit ErhvervsBank.

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.