Til dig med eget landbrug

Nykredit ErhvervsBank har altid arbejdet for og med landbrugskunder, og det har givet os særlig indsigt i og kompetencer indenfor realkreditfinansiering og driftsfinansiering af landbrugsejendomme.

Grøn maskinfinansiering til landbruget

Nykredit Leasing gør det nu billigere at finansiere bæredygtige maskiner og andet udstyr til dit landbrug. Du finder et stort udvalg af maskiner og udstyr, der fremmer den grønne omstilling, og som er udvalgt af SEGES under Landbrug & Fødevarer.

Læs mere om Grøn maskinfinansiering

Vi kender erhvervet og dets udfordringer

Vi har specialiseret os i at yde helhedsrådgivning til landmænd på tværs af privat og erhverv. Det giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste løsninger – både når det gælder dit landbrug og dit privatliv. Du får fx særlige rabatter til hele familien og bedre finansieringsbetingelser for både din bolig og bedrift.

Vi kender dine vilkår og den særlige gejst, det kræver at være landmand, og vi kender erhvervet og dets udfordringer.  Den indsigt er grundlaget for de værktøjer, vi kan tilbyde dig.

Kundetilbud - du vælger selv

Vi har ingen pakkeløsninger, så din bankløsning bliver skræddersyet ud fra, hvad du og din bedrift har brug for. Vi kommer hele vejen rundt om din faste ejendom, din drift og din økonomi, og vi afdækker behov og finder mulige løsninger, både når det gælder finansiering, forsikring og investering. 

Hos os er du enten ErhvervsBank eller ErhvervsBank+ kunde, og principperne er enkle. Vælger du at bruge Nykredit som primær bank til din bedrift, tilbyder vi lavere renter, gebyrer og flere fordele til dig som kunde.

Du får ...

  • En personlig, lokal rådgiver med mange års erfaring og dybdegående indblik i landbrugssektoren
  • Rådgivning, som varetager både din erhvervs- og privatøkonomi og kan skabe synergi på tværs
  • Relevant og målrettet rådgivning alt efter din nuværende situation og fremtidige planer

Hør om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 90 10 eller skrive til os.