Til dig med eget landbrug

Nykredit ErhvervsBank har altid arbejdet for og med landbrugskunder, og det har givet os særlig indsigt i og kompetencer indenfor realkreditfinansiering og driftsfinansiering af landbrugsejendomme.

Grøn Maskinleasing til landbruget

Nykredit Leasing gør det nu billigere at finansiere bæredygtige maskiner og andet udstyr til dit landbrug. Du finder et stort udvalg af maskiner og udstyr, der fremmer den grønne omstilling, og som er udvalgt af SEGES under Landbrug & Fødevarer.

Læs mere om Grøn Maskinleasing

Spar gebyret på udtagning af landbrugsjord

Som landbrugskunde i Nykredit kan du nu slippe for gebyret, når du indgår en ansøgningsproces om jordfordeling og jordudtagning af lavtliggende lavbundsjord. Jordudtagning er en af de mest effektive måder til at reducere CO2 i landbruget, og et tilskud fra Forenet Kredit gør nu processen billigere.

Læs mere om tilskuddet

Vi kender erhvervet og dets udfordringer

Vi har specialiseret os i at yde helhedsrådgivning til landmænd på tværs af privat og erhverv. Det giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste løsninger – både når det gælder dit landbrug og dit privatliv. Du får fx særlige rabatter til hele familien og bedre finansieringsbetingelser for både din bolig og bedrift.

Vi kender dine vilkår og den særlige gejst, det kræver at være landmand, og vi kender erhvervet og dets udfordringer.  Den indsigt er grundlaget for de værktøjer, vi kan tilbyde dig.

Bliv kunde i Nykredit ErhvervsBank

Du får ...

  • En personlig, lokal rådgiver med mange års erfaring og dybdegående indblik i landbrugssektoren
  • Rådgivning, som varetager både din erhvervs- og privatøkonomi og kan skabe synergi på tværs
  • Relevant og målrettet rådgivning alt efter din nuværende situation og fremtidige planer

Vælg dit abonnement

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.