Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbreve. Så får du løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på bolig- og finansmarkederne, og hvordan det kan påvirke din bolig, økonomi, formue og opsparing. Vælg de nyhedsbreve, du ønsker at modtage.

BoligNyt

Bliv opdateret om de nyeste tendenser på boligmarkedet og få gode råd og anbefalinger til din bolig og privatøkonomi.

Udkommer ca. 1 gang om måneden.

Graf og mønter

Nyt fra Nykredit Invest

Bliv løbende opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Udkommer hver 14. dag.

Tre mennesker til forretningsmøde

ErhvervsNyt

Løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi. Lad dig desuden inspirere af cases om andre virksomheder og meget mere.

Udkommer 4-6 gange om året.

Spanien. huse og klipper

International BoligNyt

Nyheder og information til dig som har eller ønsker en bolig i Spanien eller Frankrig. Her kan du læse om boligprisprognoser, nye regler for udlejning og andet relevant.

Udkommer ca. 4 gange om året.

Mejetærsker høster

Nyt fra Nykredit Landbrug

Nyheder til dig som arbejder med landbrug. Her kan du læse om aktuelle emner med relevans for landbruget, ligesom du kan lade dig inspirere af artikler om nye trends i landbruget og af andre dygtige landmænd, som vi ofte tegner portrætter af.

Udkommer ca. 3 gange om året.

Kom godt videre

Køberrådgivning

Overvejer du at skifte din bolig ud med en anden? Med Køberrådgivning fra Nybolig eller Estate får du hjælp til hele processen.

Investor Insights

Hold dig løbende opdateret med nyhedsartikler, podcasts, analyser og videoer, om hvad der sker på de markederne og hvordan det påvirker dig og din økonomi:

Nykredits webinarer

Nykredit holder løbende webinarer om aktuelle og relevante emner.