Bliv kunde i Nykredit BoligBank

Nykredit BoligBank er boligfinansiering, pension, formue og daglig bank for boligejere, der gerne vil have fordele, der passer til det liv, de lever – hele livet.

Du får enkle og gennemskuelige produkter og ikke mindst en økonomisk sparringspartner med løsninger til hele din økonomi – uanset hvor og hvordan I bor.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Ja tak, kontakt mig

Sådan skifter du bank til Nykredit

Det kan virke uoverskueligt at skifte bank. Derfor har vi samlet gode råd og vejledning om at skifte bank, så det bliver lettere for dig at komme i gang.

Få Nykredit som din bank

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på udvalgte gebyrer på lån og investeringer. Morten og Christina fra Odense får fx rabat, når de investerer. Det er en af fordelene i en foreningsejet bank. Hvilke fordele kan du få?

Se alle foreningsfordele

Vælg det tilbud, der passer dig

I BoligBanken er der tre kundetilbud, som du kan vælge imellem: BoligBank, BoligBank 360 og BoligBank 365. Produkterne favner alt inden for bank og boligfinansiering. Og som kunde i BoligBanken har du mulighed for at opnå særlige priser på dine forsikringer.

BoligBank 365

Til dig, som samler din boligfinansiering, daglige økonomi og opsparing eller formue på mindst 500.000 kr.
Læs mere

BoligBank 360

Til dig, som samler både boligfinansiering og din daglige økonomi hos os, og gerne vil rådgives hele vejen rundt.
Læs mere

BoligBank

BoligBank er til dig, som er boligejer og vælger at bruge Nykredit til enkelte finansielle produkter.
Læs mere

Andre kundetilbud

Private Banking

Du og din formue fortjener den bedste rådgivning – og hos Nykredit Private Banking får du kvalificeret modspil og kompetent medspil.
Nykredit Private Banking

Ung mellem 18-35 år

Som ung har du måske andet at tænke på end bank og forsikring. Derfor har vi samlet en række fordele til dig, så din hverdag bliver nemmere, bedre og billigere.
Læs mere

Bankkunde

Til din daglige økonomi får du enkle produkter til faste og attraktive priser, mens dit behov for opsparing og kompetent og professionel håndtering af din formue sker på en kompetent og professionel måde.
Læs mere

Nykredit Erhvervsbank

Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring, både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed og derhjemme.
Læs mere