Bliv kunde i Nykredit Bank

Bliv en del af en foreningsejet bank og få glæde af de mange fordele, der følger med.

Familie ved køkkenbord

Hvorfor vælge Nykredit som bank?

Nykredit er for dig, der vil have en ansvarlig, foreningsejet bank. Vi kan hjælpe dig med alt, du har brug for i din daglige økonomi, både boligfinansiering, pension, formue og daglig bank.

Vi vil bidrage til et grønnere Danmark, og derfor kan du hos os få attraktive lån til både elbil og energioptimering af dit hjem. Hos os skal det være nemmere at være grøn end at være ligeglad.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Sådan skifter du til Nykredit Bank

Mange tror, det er svært at skifte bank. Men de fleste oplever, at det er overraskende nemt – blandt andet fordi, vi klarer det meste for dig.

Kvinde og mand foran mark og hus

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på udvalgte gebyrer på lån og investeringer.

Få mere information

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.

Vi er Nykredit

Vil du vide mere om, hvem vi er, og hvad vi står for? Her kan du læse om vores unikke foreningsejerskab, vores samfundsansvar og vores arbejde med at skabe et grønnere Danmark.

Forenet Kredit

Forenet Kredit er foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Vi arbejder for at sikre stabile boliglån både nu og i fremtiden.