Bliv kunde i Nykredit Bank

Nykredit Bank & BoligBank er boligfinansiering, pension, formue og daglig bank for boligejere, der gerne vil have fordele, der passer til det liv, de lever – hele livet. 

Du får enkle og gennemskuelige produkter og ikke mindst en økonomisk sparringspartner med løsninger til hele din økonomi – uanset hvor og hvordan I bor. 

Læs mere om Nykredit Bank og vores kundetilbud.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Ja tak, kontakt mig

Sådan skifter du bank til Nykredit

Det kan virke uoverskueligt at skifte bank. Derfor har vi samlet gode råd og vejledning om at skifte bank, så det bliver lettere for dig at komme i gang.

Få Nykredit som din bank

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på udvalgte gebyrer på lån og investeringer.

Se alle foreningsfordele

Få mere information

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.
Tilmeld dig her

Vi er Nykredit

Vil du vide mere om, hvem vi er, og hvad vi står for? Her kan du læse om vores unikke foreningsejerskab, vores samfundsansvar og vores arbejde med at skabe et grønnere Danmark.
Læs mere om Nykredit

Forenet Kredit

Forenet Kredit er foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Vi arbejder for at sikre stabile boliglån både nu og i fremtiden.
Læs mere hos Forenet Kredit