Dine fordele i Private Banking

Som kunde i Nykredit Privat Banking har du adgang til en række særlige serviceydelser.

Serviceydelserne er udviklet specielt til kunder med en kompleks økonomi, hvilket betyder, at du får det bedste, som Nykredit kan levere. Nedenfor kan du få et overblik over, hvilke fordele der hører med til at være Nykredit Private Banking kunde.

 • Du får et personligt team af rådgivere: Dit personlige team af Private Banking-rådgivere vil kunne rådgive dig om alle aspekter af din økonomi.
 • Du modtager avanceret rådgivning: Vores rådgivning kommer hele vejen rundt om din finansielle situation. Det betyder, at alle relevante aspekter indgår i en helhedsbetragtning. VI tager altid udgangspunkt i strategi, risiko og formueforvaltning. Og du har mulighed for at få direkte adgang til investeringseksperter i Nykredit Markets og Nykredit Asset Management. 
 • Du får en formueplan: Formueoptimering og individuel Private Banking strategi og Formueplan.
 • Du får adgang til investeringsprodukter: Du får adgang til særlige investeringsprodukter, der er rettet specielt mod Private Banking Elite kunder, samt fleksible og skræddersyede investeringsløsninger. 
 • Du bliver inviteret til eksklusive arrangementer: Vi holder eksklusive arrangementer af både faglig og mere social karakter.
 • Du kan få unik rådgivning om bolig i udlandet: Vi tilbyder rådgivning, hvis du har eller overvejer at få bolig i udlandet. Og ønsker du at købe bolig i Frankrig eller Spanien kan vi tilbyde lokale kontorer og danske realkreditfinansiering. Læs mere her
 • Nykredit Flexleasing: Attraktive priser med Nykredit Flexleasing – den fordelagtige vej til drømmebilen. Læs mere her.
 • Eksklusive kreditløsninger (kræver kreditkortgodkendelse): Vi tilbyder eksklusive kreditkortløsninger med blandt andet omfattende rejseforsikringspakke, afbestillingsforsikring, Priority Pass og en websafe-forsikring.
 • Du får adgang til VIP-services og eksklusive værditilbud: Mulighed for optjening af SAS Eurobonus Ekstra point, forbedrede vilkår på hjemforsikring, samt adgang til særlig webportal med eksklusive fordele og rabatter på eksempelvis hoteller og forlystelser.
 • Din husstand er også omfattet af vilkårene: Dine Private Banking vilkår gælder for din husstand (ægtefælle og børn under 18 år). Dine børn i alderen 18-35 år får direkte adgang til alle fordelene i Nykredit BoligBank. Læs mere her
 • Sparring omkring skat og generationsskifte

Kom godt videre

Personlig og individuel rådgivning

Den finansielle kompetence og grundige indsigt i din økonomi gør dit personlige Private Banking team til en uundværlig rådgiver og sparringspartner, uanset hvor du står i livet. Du kan få Private Banking-rådgivning, hvis du har en formue på 2 -7 mio. kroner.

Strategi og formueplanlægning

Strategien er grundlaget for al rådgivning. Når du bliver kunde i Nykredit Private Banking, starter vi med at sætte os grundigt ind i din økonomi, dine fremtidsplaner og dine drømme. Når vi kender din økonomi til bunds udarbejder vi en plan for investering og finansiering baseret på dit syn på risiko.

Bedst til Private Banking

Nykredit blev i starten af 2018 kåret som "Bedste Private Banking i Danmark" af magasinet Euromoney i deres årlige survey. I 2017 blev Nykredit Private Banking tildelt The Bankers pris som Danmarks bedste. En pris, der uddeles af erfarne professionelle rådgivere inden for bl.a. formueforvaltning.