Velkommen til Nykredit Private Banking

En investerbar formue på 2-7 mio. kr. kræver en dyb økonomisk rådgivning. I Nykredit Private Banking får du derfor en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.

Til rådighed for dig og din økonomi

Nyt overskud: Din Private Banker og vores specialister samarbejder om at optimere din formue og skabe et større overskud til dig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, som du sparer og den ro, som følger med et komplet overblik.

Nyt overblik: Boligen er ofte omdrejningspunktet, men rådgivningen har altid fokus på at skabe sammenhæng mellem dine daglige bankforretninger, din boligfinansiering, dine investeringer og din pensionsopsparing – altid med fokus på at give dig det størst mulige udbytte. 

Særlige fordele: Som kunde i Private Banking har du adgang til særlige serviceydelser som fx adgang til specialister og fleksible åbningstider, eksklusive kreditkort, VIP-services og invitationer til særlige private banking-arrangementer.

Personlig rådgivning

Fundamentet for Nykredit Private Banking er rådgivning, der er skræddersyet til dine mål. Derfor er dit personlige Private Banking team en uundværlig rådgiver og sparringspartner, uanset hvor du står i livet. Du kan få Private Banking-rådgivning, hvis du har en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Har du en investerbar formue på over 7 mio. kr., tilbyder vi Nykredit Private Banking Elite.

Ja tak, kontakt mig

Særlige fordele til dig

Som kunde i Nykredit Private Banking har du adgang til en række særlige serviceydelser. Serviceydelserne er udviklet specielt til kunder med en kompleks økonomi, hvilket betyder, at du får det bedste, som Nykredit kan levere.

Se dine fordele

Strategi og formue

Når du bliver kunde i Nykredit Private Banking, sætter vi os først grundigt ind i din økonomi, dine fremtidsplaner og dine drømme. Når vi kender din økonomi til bunds, udarbejder vi en plan for investering og finansiering baseret på, hvor risikovillig du er.

Læs mere om dine muligheder