Velkommen til Nykredit Private Banking

En investerbar formue på 2-7 mio. kr. kræver en dyb økonomisk rådgivning. I Nykredit Private Banking får du derfor en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.

Til rådighed for dig og din økonomi

Nyt overskud: I samarbejde med din Private Banker og specialister i Nykredit optimerer vi din formue og skaber nyt overskud til dig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik – og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Nyt overblik: Boligen er ofte omdrejningspunktet, men rådgivningen har altid fokus på at skabe sammenhæng mellem dine daglige bankforretninger, boligfinansiering, investering og pensionsopsparing, som giver dig størst udbytte. 

Særlige fordele: Som kunde i Private Banking har du adgang til særlige serviceydelser som adgang til specialister og fleksible åbningstider,  eksklusive kreditkort, VIP-services og invitationer til særlige private banking-arrangementer.

Personlig og individuel rådgivning

Udgangspunktet i Nykredit Private Banking er rådgivning, der er skræddersyet til dine mål. Har du nået det, du ville? Eller har du mange ambitioner og drømme, der skal gøres til virkelighed?

Den finansielle kompetence og grundige indsigt i din økonomi gør dit personlige Private Banking team til en uundværlig rådgiver og sparringspartner, uanset hvor du står i livet. Du kan få Private Banking-rådgivning, hvis du har en investerbar formue på 2 -7 mio. kroner. 
Har du en investerbar formue over 7 mio. kr., tilbyder vi Nykredit Private Banking Elite.

Hvis du ønsker, at blive kontaktet og høre mere om dine muligheder som kunde i Nykredit Private Banking, så kan du udfylde kontaktformularen via knappen nedenfor.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Private Banking

Særlige fordele til dig

Som kunde i Nykredit Private Banking har du adgang til en række særlige serviceydelser. Serviceydelserne er udviklet specielt til kunder med en kompleks økonomi, hvilket betyder, at du får det bedste, som Nykredit kan levere. Nedenfor kan du få et overblik over, hvilke fordele der hører med til at være Nykredit Private Banking-kunde.

Se dine fordele

Strategi og formue

Strategien er grundlaget for al rådgivning. Når du bliver kunde i Nykredit Private Banking, starter vi med at sætte os grundigt ind i din økonomi, dine fremtidsplaner og dine drømme. Når vi kender din økonomi til bunds, udarbejder vi en plan for investering og finansiering baseret på dit syn på risiko. Risiko er et centralt begreb, når vi skal tilrettelægge den optimale forvaltning af din formue.

Læs mere om dine muligheder