Velkommen til Nykredit Private Banking

En investerbar formue på 2-7 mio. kr. kræver en dyb økonomisk rådgivning. I Nykredit Private Banking får du derfor en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.

Til rådighed for dig og din økonomi

Nyt overskud: Din Private Banker og vores specialister samarbejder om at optimere din formue og skabe et større overskud til dig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, som du sparer og den ro, som følger med et komplet overblik.

Nyt overblik: Boligen er ofte omdrejningspunktet, men rådgivningen har altid fokus på at skabe sammenhæng mellem dine daglige bankforretninger, din boligfinansiering, dine investeringer og din pensionsopsparing – altid med fokus på at give dig det størst mulige udbytte. 

Særlige fordele: Som kunde i Private Banking har du adgang til særlige serviceydelser som fx adgang til specialister og fleksible åbningstider, eksklusive kreditkort, VIP-services og invitationer til særlige private banking-arrangementer.

Kollegaer holder møde

Personlig rådgivning

Fundamentet for Nykredit Private Banking er rådgivning, der er skræddersyet til dine mål. Derfor er dit personlige Private Banking team en uundværlig rådgiver og sparringspartner, uanset hvor du står i livet. Du kan få Private Banking-rådgivning, hvis du har en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Har du en investerbar formue på over 7 mio. kr., tilbyder vi Nykredit Private Banking Elite.

Mand og kvinde ser på tablet

Særlige fordele til dig

Som kunde i Nykredit Private Banking har du adgang til en række særlige serviceydelser. Serviceydelserne er udviklet specielt til kunder med en kompleks økonomi, hvilket betyder, at du får det bedste, som Nykredit kan levere.

Mand og kvinde til møde

Strategi og formue

Når du bliver kunde i Nykredit Private Banking, sætter vi os først grundigt ind i din økonomi, dine fremtidsplaner og dine drømme. Når vi kender din økonomi til bunds, udarbejder vi en plan for investering og finansiering baseret på, hvor risikovillig du er.

Mallorca pool

Bliv medejer af unikke ferieboliger i Europa med 21-5

Hos 21-5 kan du blive medejer af unikke ferieboliger i Europa som fx Spanien og Italien. Vælg mellem forskellige boliger alt efter behov. Vi samarbejder med 21-5 og hjælper dig med at finansiere din ejerdel af ferieboligerne.

Kom godt videre

Bedst til Private Banking

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange.

Flexleasing

I Nykredit Private Banking har vi gjort flexleasing så enkelt, fleksibelt og gennemskueligt som muligt. Det giver nogle unikke fordele for dig, der gerne vil køre i en bil lidt udover det sædvanlige.

Find dit lokale Private Banking-center

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 10 90 00, eller kontakte dit lokale Private Banking center.